Help..where to buy this?

Salam
Need help..I'm searching for paper puncher..
Bukan yang dekat office 2 bulat kecik tu...
But punch bentuk petak atau bulat berkedut-kedut kat tepi..
heee..

google source

Dekat kedai buku? yes.
Tapi kina perlukan tempat yang lebih specific, & harga..
Jumpa dekat internet rm50++..
Kalau murah lagi la recommended..
Kalau ada yang pernah post entry pasal ni ke..
please3 let me know..
Tujuan untuk mengDIY doorgift..gee..gee.gee..


21 lovely comments:

miey anna on January 6, 2011 at 9:31 PM said...

kina..dulu kawan bnyak puncher comey2 neh..beli dekat Popular tau..banyak design n saiz die..selamat mncari k =)

WillBe.Mrs on January 6, 2011 at 10:04 PM said...

laaa...kat JJ byk la Kina...Carefour pn ada tp mahal sikit dari JJ..i penah beli kat JJ will cost u below RM10 each..! murah le tu...

Illi Hzbull on January 6, 2011 at 10:48 PM said...

Kina, dekat DAISO yg kedai jepun rm5 tu ada! harganya semua rm5!

nYomeL on January 6, 2011 at 11:11 PM said...

yer kina. kat JJ and carrefour pun ade. kat JJ murah sket.. harga dalam rm20 ke bwh.. ade byk choice.

oh.. dkt DAISO pun ade ehh.. blom penah masuk DAISO lagi.. pasni haros masuk! haha.. thanks for the info illi..

kina, happy hunting!

fati on January 6, 2011 at 11:34 PM said...

btol! kat MPH ke POPULAR pon ada kina.. Fati pon da beli tak tatau nak bt apa lagi.. :P

Cik NeyNa on January 7, 2011 at 8:12 AM said...

kina..try cari hinode shop..
kat situ banyak..harganya hanya Lima ringgit jerrr...believe me..

Lieya on January 7, 2011 at 9:31 AM said...

Yahhh kat jj manyak kat daiso pun byk. cuma kat daiso tu harga dia dah fixed laa.. 5 henggetttt :D

lina on January 7, 2011 at 9:35 AM said...

i jumpe kat jj & popular =)

lina on January 7, 2011 at 9:35 AM said...

i jumpe kat jj & popular =)

lovelyadibah on January 7, 2011 at 10:28 AM said...

hahaha~...pe la kina nie..:P

kt popular ada jer..:P..tape3..g cari kt kedai buku mcm popular k,mph k,pustaka rakyat k,kinokuniya k..

hepi hunting!

nur on January 7, 2011 at 10:50 AM said...

kina
tak sabo nak nengok kina nye doorgift.. nak satu leh?.. hehe
ALL IN ONE
eh cop cop.. bile lak tukau tarukh tu,, baru perasan

farahfatihah on January 7, 2011 at 11:03 AM said...

fara pernah jumpa kat kedai buku mines..lupa la nama kedai...tp kedai tu mmg byk jual barang2 yg kreatip2 cam ni

♥♥ Kasut Pink ♥♥ on January 7, 2011 at 12:20 PM said...

yup, penah jumpe kat popular

lemonade on January 7, 2011 at 1:45 PM said...

Kat popular n mph ade ni..

Noor Nabila binti Jasni Teoh on January 7, 2011 at 5:00 PM said...

sume btul yang kat atas tu...jj populat sume tu..tapi smlm aq tgk kat jj mid xde design cntik..tinggal bentuk xbest sgt je..bentuk pokok kristmas la smile la..haha

kat amcorp ade..kat kedai atas sekali ade 1 kedai art...kat citu ade...tp mahal ckit kot..amcorp kan slalu ade bazar2 kat reang legar bwh tu...ade 1 kedai ni mmg jual puncher2 ni je..seriously sume cntik2...die bleh tlg ajar lagi kat ko cmne nak buat untuk kad n sebagainya..die pernah demo kat aq...hehe...kat die beli byk design bleh murah ckit..try la mintak ,urah ckit kat aunt cina tu..hehehe..slow talk ngan die..hehe.all the best dear!

Mia-Ina on January 7, 2011 at 6:52 PM said...

kte pun ada kwn yg beli di popular dulu..tp sekarang x tau la ada lg ke tak

cha on January 7, 2011 at 10:34 PM said...

i tak pnh tau pn ada huhu

cik anis on January 7, 2011 at 11:15 PM said...

sy beli kt kedai buku biasa je..dpt bntk love lagi..murah..cuma rm4.90 je..

happy hunting kina.. ^_^

ElyaElmo on January 7, 2011 at 11:52 PM said...

benda apa tu kina...elya tak tauu ape tuu...

realriyana on January 8, 2011 at 10:18 PM said...

salam..
awak kalau nak puncher macam ni, try tengok kat DAISO. rasanya ada jual, ada jugak yang boleh bagi effect emboss tu..

sy kat japan, dan memang selalu beli menda alah ni kat daiso. sama je kot daiso sini ngan kat malaysia. try cari. :) insyaAllah ada.

~ mizzAmy ~ on March 17, 2011 at 4:52 PM said...

amy bukak balik entri kina yg ni. sebab nak cari punch craft tuh. kina cari yg bulat mcm ala-ala bunga tu kan? dah jumpa belum? kalo kina dah jumpa let me know. kina reply kat fb je pun tak per. thanks kina. ;)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork