Giveaway B2B dapat free handbouquet


Salam
Just wanna make short & simple yet cute (hopefully)
Kina selalu tengok Liyana MK selalu buat giveaway..
tapi macam tak seswai nak masuk..tapi!
sekarang la b2b macam kina seswai nak join..

Kenapa?
Sebab hadiahnya adalah bunga tangan!yeay!
Syarat-syaratnya paling penting nak join giveaway ni adalah:
utk orang yang akan bertunang @ berkahwin tahun ni sahaja!

nak join? klik siniGADISDANBUNGE
.................................................................................................................................

InsyaAllah, di sini kina buat entri berdasar syarat/requirement-

1) Keistimewaan cinta kami beserta gambar terbaik
Bagi kina cinta kami istimewa kerana setelah 10 tahun kenal baru kami bercinta
& tak sampai 10 bulan bercinta kami terus bertunang
& insyaAllah lagi 8 bulan kami akan sah bergelar suami isteri.
"Orang kata tak kenal maka tak cinta, tapi kami kenal lama tapi tak cinta-cinta..haha"
Tapi memang betul jodoh di tangan Allah..

Ini adalah gambar terbaik kami..ini la pertama kali
kina belikan bunga untuk lelaki..
Gambar terbaik..psst..edit khas mengikut tema bunga,biru & meriah..hee..
2) Warna yang disukai
Biru

3) Tema colour
  Blue / White ivory

4) Kenapa anda ingin mendapatkannya
  • bunga segar idaman setiap wanita termasuk saya!
  • siapa yang tak suka jika ianya percuma!
  • niat mengurangkan beban & membantu pudin dalam belanja kahwin kerana bunga mahal tau..hee..
5) Tarikh untuk deliver hadiah
Sehari sebelum 30 September 2011 (insyaAllah tak layu kan?)

6) Tag 3 orang blogger b2b yang jelita
Sekian, terima kasih.

8 lovely comments:

Lyana MK on January 4, 2011 at 5:32 PM said...

nice entry!! wah 1st niee okey! yana update kt entri giveaway yer!!! good luck!

anaztasias aira on January 4, 2011 at 5:32 PM said...

erk kena tag dengan kina haha :D Insya Allah will do it later =)

K.I.N.A on January 4, 2011 at 5:43 PM said...

tq liyana..hee..

nora: jom join sama2..

Mia-Ina on January 5, 2011 at 8:57 AM said...

moga berjaya kina

K.I.N.A on January 5, 2011 at 9:55 AM said...

tq mia..;)

eikindabest on January 5, 2011 at 10:44 AM said...

all da best kina!

K.I.N.A on January 5, 2011 at 3:37 PM said...

tq kin2..

ElyaElmo on January 6, 2011 at 10:03 PM said...

i've been tagged!!!!hehehee
TQ adik jelita :)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork