Officially Official Videographer

Salam
Selesai membayar deposit kepada OV..
Seriously lepas ni sarapan kina bawak bekal dari rumah..haha..
Tak tipu..kina start hari ni bawak nasik goreng ke ofis..
Betul tak officemateku sekalian?

Sambil tu boleh diet..no more mcD (ok ni tipu)..
 
Mahu tau siapa? Ini buktinya..
sudah tahu? suka tak?
Nama wira hidayat sudah famous dalam dunia bloggers kan..
Pertama kali kina tengok video wira visuals ni adalah video nawal..
Time tu nak meleleh air mata ni..punya la best kan..huu..

Yang lebih best wira visuals punya PR..good..pantas..
Kalau korang email quotation dalam hari tu jugak dapat..
Kalau terlambat dia akan apologize bagitahu ada shooting atau pape..
Mula-mula ingatkan dia tak nak terima tau tempahan kina..
Tapi kina bodek2 sikit..dapat..haha..(ok,tipu lagi)

Dulu memang tak nak amik OV..memikirkan budget..
Tapi sebab menang photography by razali..alhamdulillah..
So takpela amik OV cover untuk OP..

Bagi bakal pengantin kuantan & pekan, 
1 lagi option menarik adalah lovingcouplestudio..
1 event RM1200, 2 event RM2600 
harga dah campur special playback..
boleh tengok harga & pakej dekat blog lovingcouplestudio ye..

Kat sini kina tak boleh la nak quote harga wira visuals..
Boleh cakap standard tapi tak murah pun..ok..ape tu..huu
Sebab dalam blog dia pun tak paparkan..jadi takut jugak nak expose..
Sebarang pertanyaan boleh email ye..TQ..


18 lovely comments:

zirconia on January 5, 2011 at 7:35 PM said...

bestnya dapat abg wira. video dia best..slalu terharu kalo tgk video yg diorang buat. tak sbr tggu video kina :D

fati on January 5, 2011 at 7:45 PM said...

waaaaaaaaaaa!!! bess nya dapat abg wira! Oke, tak saba nak tgk!

K.I.N.A on January 5, 2011 at 8:10 PM said...

zuzu: tu la..dgn harapn pas kawen bleh tgk smbil ngs sama2..haha..gedik x?

fati: huhu..kina plak xsabar nak kawen..haha..:P

nYomeL on January 5, 2011 at 8:24 PM said...

yeayy! dh ade OV.. :)

K.I.N.A on January 5, 2011 at 8:26 PM said...

nyomel: yeay..lega..alhamdulillah..

Lyana MK on January 5, 2011 at 8:47 PM said...

abg wira nie kelakar heeheh....borak ngan dia asyik gelak2 jeee

♥♥ eija ♥♥ on January 5, 2011 at 9:42 PM said...

huhu...
jeles nyer dengan kina :)

Rilla on January 5, 2011 at 9:51 PM said...

PR dia memang best kan? Ni tengah ber-emel2an ngan dia, laju je dia reply.

Noor Hasfarzizi Azih on January 5, 2011 at 10:50 PM said...

Salam Kina;

Wah tuah pengantin lar awk nie...Tahniah coz menang OP dr Md.Razali.Gmbr2 dr Md.Razali mmg cantik...Admire dia punye kerje.

Wira visual pon menarik...tp if kat mersing mesti cost mahal kan...

Skg tgh berfikir lagi nak amik sape utk majlis gee nnt...

Salam perkenalan

Noor Hasfarzizi Azih on January 5, 2011 at 10:50 PM said...

Salam Kina;

Wah tuah pengantin lar awk nie...Tahniah coz menang OP dr Md.Razali.Gmbr2 dr Md.Razali mmg cantik...Admire dia punye kerje.

Wira visual pon menarik...tp if kat mersing mesti cost mahal kan...

Skg tgh berfikir lagi nak amik sape utk majlis gee nnt...

Salam perkenalan

CikSyafa on January 5, 2011 at 11:00 PM said...

waaaah best nya dpt abg wira! ada nada jeles nih!! hihi

ElyaElmo on January 5, 2011 at 11:55 PM said...

kinaa!! abg wira okk jeee yehhh satu event..
alhamdulillah...rezeki :)

fia on January 6, 2011 at 9:45 AM said...

wah bestnya....razali tu...ofc dekat teruntum ke

K.I.N.A on January 6, 2011 at 10:08 AM said...

lyana: yeke?hehe..kina xpnh jupe lg die..email je..

eija: ololo..dont be..>_<..segan je..

rilla: kan?laju je..cmni la vendor yg kina nk..

gee: wslm..salam perkenalan dear..

syafa: hee..alhamdulillah xfully book..;P

elya: abg wira offer 2 event..hee..amik jugak 2..

fia: razali based dekat johor..;)

~ mizzAmy ~ on January 6, 2011 at 10:45 AM said...

sangat lah best. mintak2 amy ada rezeki lebih nanti. mana tahu leh hire OV plak.

ct_cucubi on January 6, 2011 at 10:54 AM said...

wah best nya kinah! dpt mcm2 adiah!.. apapun, x sbr nak tgk video tu nanti..:)

.: an :. on January 6, 2011 at 11:49 AM said...

same2! insyaallah OV an nnti encek wira. die mmg klaka... xtipu.. huhu!

nur on January 7, 2011 at 10:49 AM said...

kina.. persiapan demi persiapan.. good luck dear
ALL IN ONE

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork