Keputusan GA & Tips Nak Menang Contest

Salam
Once again, sangat susah nak pilih..
Encik Pudin ajak buat random..tapi 
Kina rasa tak adil bagi yang buat sekreatifnya..
 Dah go through 3 4 x baca komen-komen korang..

Seriously susah nak pilih sebab semua kawan tu
Walaupun ada yang tak pernah jumpa pun..
Ok la..terus kepada pemenang..& ada kategori khas..

Kategori Khas
1) Cik Anet
2) Cik Sue
Kenapa? sebab tarikh mereka nak dekat sangat dah..
& mungkin kina tak dapat datang..really sorry..
Harap dengan hadiah ni dapat la mewakilkan diri kami ye..

Pemenang-pemenang yang lain..
Yang kina rasa lain dari yang lain..
Nampak usaha nak join tu..ada yang kreatif..
Bukan 5 tapi 7 orang pemenang..
Kalau boleh kina rasa nak bagi dekat semua je..
Sori kepada yang tak dapat..u can try again ok..

Pemenang GA souvenir Beijing.
1) Wawa yusof
2) Cikkin
3)Lyana MK
4)Miss Puteri
5)S.U.E.M.R.F
6) Miey Anna
7) Zaima

Please email detail kalian kepada kina seperti berikut:
Subject: Pemenang GA Beijing
1)Nama
2)Alamat
Siapa yang tak bagi tak dapat la hadiah..;)

Oh, siapa yang tak like lagi Pameran Pengantin Malaysia 
di facebook jom like mana tau boleh menang contest..
hari tu kina ada join komen idea bernas dekat PPM..
Ditag di facebook menang hadiah misteri..
Alhamdulillah..kina pun tak tahu apa hadiahnya.

Tips nak menang contest
Yang penting dalam join contest ni.
1) Redha je sebab adat menang & kalah
2) Jangan ambil idea orang! 
lagi tak boleh kalau orang tu join contest yang sama.
kalau ambil ilham dari contest lain tu takpe.
3) Be creative. Lain dari yang lain
4) Anggap kita juri. Agak-agak juri suka ke macam ni?
5) Jauhi ayat meninggi diri. Allah tak suka. Juri pun sama..;)

Just my 2 cents. ^_^
Best of luck to all..


16 lovely comments:

LittleSunshine on January 16, 2011 at 12:19 PM said...

tahniah kpd pemenang n dpt hadiah dr kina from beijing..liza xsempat nk join..he3..

miss puteri on January 16, 2011 at 12:36 PM said...

tq kina! 1st time menang GA nie!! hehe (~_^).. mekaseh dear! tahniah semua!!

miey anna on January 16, 2011 at 5:26 PM said...

Alhamdulillah....=))))

1st time dapat menang GA,uhu...syukur alhamdulillah..tQ kina.. =)

moga kina makin bertambah2 rezeki dunia akhirat..aminnn =)

tahniah buat yang lain =))

speechlesss~

n.i.n.a on January 16, 2011 at 5:30 PM said...

nice tips kina :) pasni nak try la join contest mane2 plak. mane tau ade rezeki kan :D

Lyana MK on January 16, 2011 at 6:24 PM said...

yeah!!

alhamdulilah..

yana dpt tau hadiah lepas umumkan pemenang giveaway!~~

kina~~ u pun ade menang jugak!!

s.u.e.m.r.f on January 16, 2011 at 7:45 PM said...

ye ke kina?
1st time masok ni
da menang !
waaa bestnye !
tq tq !
have a save journey ok :)

ciksue on January 17, 2011 at 12:20 AM said...

kina dear..ciksu dah anta mail tau..tp salah letak name subject..sooo sori dear..

my email: misz_chet@yahoo.com

hv a pleasent journey dear...

ANET on January 17, 2011 at 12:24 AM said...

sayanggg kina :) thanks!

Adila Yusof on January 17, 2011 at 7:13 AM said...

sedihnye xdpt.,

"cikkin" on January 17, 2011 at 9:43 AM said...

alhamdulillah..
1st time menang GA..hihi..
mood x best ilang secara tibe2..
mood senyumm je sepanjang mase menjelma..hehe..

tq kina & tunang..take care ya..=)

Mia-Ina on January 17, 2011 at 10:56 AM said...

ayat 1 tu betul dr tips kina bagi..perlu redha

mizzunderstood on January 17, 2011 at 12:29 PM said...

tq 4 ur tips cik kina..
tahniah sbb menang mcm2 online contest.. =)

mizzunderstood on January 17, 2011 at 12:30 PM said...

tq 4 ur tips cik kina..
tahniah sbb menang mcm2 online contest.. =)

Basyirah Abd Rahman on January 17, 2011 at 1:08 PM said...

tahniah shake! best2.. idea itu mahal harganya:)

nur on January 17, 2011 at 2:44 PM said...

Kina.. erk Nur tak menang ke?.. Kenapa ye?..
hehe
sebab tak join..
hehe
Tahniah semua
Jemput keALL IN ONE

nor on January 18, 2011 at 10:32 AM said...

salam kina..thanks so much! tak sangka menang...harap2 journey kina berjalan dgn lancar..insyaAllah...
jgn lupe update post journey ke beijing kina dlm blog..boleh jdkan inspirasi utk honeymoon ke..hehehe..
btw..thanks..ni email zaima: zaima4366@gmail.com..

thanks kina!!

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork