1st day di Twitter, Fiernawal bagi hadiah

Salam
Sebelum pape, sape yang belum follow meh follow @shakina01
Hari ni first time menggunakan Twitter..ok..not bad..best jugak..
Yang lagi best bila menang hadiah..Alhamdulillah, syukur ya Allah..
Ini bermula bila baca post si cantik nawal ni..
Entry berturut-turut cakap pasal nawal kan..
Haha..nawal buat contest teka lirik..
mula-mula ingat die main-main je..Tengok betul..join la..

Pukul 2 tadi start..die tulih lirik, kita teka..sape cepat dia menang..
withe the correct answer tapi ejaan tak penting..
honestly, kina copy & google sebab tak tahu..hehe..
pastu taip laju-laju dengan hati berdebar gila..yela..hadiahnya best..

Nak tahu hadiahnya?

Tempahan baju kurung moden percuma 
@
baju melayu teluk belanga..

Ada 2 lagu yang dipertandingkan..means 2 pemenang..

alhamdulillah, menang utk lagu pertama..

Harap-harap dapat buat untuk nikah ke..
nak bincang dengan encik pudin dulu..mesti die suke..;)
ingat nak mintak quotation terus untuk tambah 1 lagi kan..hee..
untuk jadikan sepasang dari FierNawal studio..
nawal, email quotation pleeeeasee..best price ye..;)
follow nurunnawal mana tau die nak buat contest lagi..
hee..^_^


12 lovely comments:

Adila Yusof on January 6, 2011 at 4:37 PM said...

kina..awak mmg bertuah!org bertuah masuk ape pun mesti menang..tahniah!:)

"cikkin" on January 6, 2011 at 4:38 PM said...

waaahh..tahniah kina!!! kina..cepat pantas & bertuah..so lucky laa u..rezeki2..hehe..

tensyen bnyak keje!! x sempat nk mencube nasib..uwaaa...~~

Renee Meow on January 6, 2011 at 4:40 PM said...

kina u ni very-de-lucky la.. masuk je pape contest mesti je menang.. cube try masuk contest petronas ke, shell ke.. ntah2 bleh menang 1mil.. haha.. harus buat wedding yg grand..haha :D



meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

lovelyadibah on January 6, 2011 at 4:47 PM said...

hehehe~...

LittleSunshine on January 6, 2011 at 4:48 PM said...

tu la mmg bertuah cik kina ni..
msuk ape2 je mng..

nnti comfom contest dina halim..menang lg..he3..

so kesimpulan perkahwinan kina n pudin nnti 70% menang hadiah..ha3...tahniah tahniah..bertuah sggh kina =)

fati on January 6, 2011 at 6:07 PM said...

waaaaa!! congrates kina! memang lucky :)

~LeeyanaRadhi~ on January 6, 2011 at 6:38 PM said...

kina...rezeki murah betulkan...alhamdulillah...grab bnyk2 lg yea kina...join all da contest.... wish u luck :p

nYomeL on January 6, 2011 at 11:14 PM said...

congrats kina! mmg lucky betul kann.. :)

nur on January 7, 2011 at 10:49 AM said...

kina
rezeki bakal pengantin ni
ALL IN ONE

zirconia on January 7, 2011 at 11:39 PM said...

congrats kina menang lagi. murah rezeki bakal pengantin kan :D

ElyaElmo on January 7, 2011 at 11:54 PM said...

kina!!turunkan ilmu sikitt..cene leh senang jee menang contest..haha

~ mizzAmy ~ on January 8, 2011 at 12:51 PM said...

bestnya. lepas satu, satu dia nyer rezeki nak kawin nie. bertuah betul encik pudin. tak perlu nak risau2 sgt pasal $$$$$. hahahaha... =P

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork