Sebab ini letak button facebook share


Salam
Hari ni dengan tidak sengaja masa kina nak bukak BBF punya group,
Kina taip la Bride kat ruangan search facebook tu..lepas tu nampak ni..

12 orang shared this..siapa lagi 11 orang tu ye?
Rasa excited ada,terharu ada,segan pun ada..huhu..;)
So terus la letak share facebook button dekat dalam tiap blog post..
Boleh la tahu dari blog berapa ramai yang share post tu..
Ni juga menambahkan semangat untuk berblog dengan ligat macam yoyo..

Nak letak button facebook share atau like? kena main dengan coding..
boleh tengok tutorial kat blog liyanaa di sini

4 lovely comments:

heart~ on January 28, 2011 at 9:58 PM said...

wah....ok la tu ade org kenal :)

Sharifuddin & Shakina on January 28, 2011 at 10:06 PM said...

huhu..yg segan gambar pakai topi panda tu..huhu..segan3..tp suke gak..haha..ngengade betul..rse bile dishare tu ada ilmu disampaikan kepada org lain..org bleh ambil ikhtibar..

lovelyadibah on January 28, 2011 at 11:24 PM said...

Dba penah tgk ada blogger yg provide watermark 2..ezbizzonline kot..xingt plak nama dier..ok gak la..try la. T dba copy link dier.hehe..

Xoxoxoxo

:)

nur on February 1, 2011 at 3:18 PM said...

blm pandai main2 coding ni dear..
Jemput ke:ALL IN ONE

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork