Bukan main-main

Salam..selepas berpikir seharian suntuk dan menghantuk2 kepala depan laptop..kina buat keputusan, kina akan continue berblog..cuma facebook je kina memang deactivatekan..kina BUKAN MAIN-MAIN nak buat onar kata nak berhenti..tapi disebabkan banyak sebab..kina akan bercontengan lagi di blog ciput ni.!

Mesti semua tertanya-tanya kenapa..kina tak dapek la nak bagitahu, tapi memang sangat sedih..sob3..nangis je..memang bridezilla la..yang kina boleh bagitahu memang berkait dengan our wedding..lupakan la..tanak pikir..tension3..

Dah la nak interview kan..serius tak dapat nak prepare semantap mana..at least kina da try yang terbaik..thanks kepada yang memberi semangat dan doa..

Sebab musabab kina akan kembali ke dunia blog:

1) Kina terharu sangat dengan komen-komen rakan blogger yang memang cool..tak penah dapat komen sebanyak tu..lagi2 b2b..b2b rockZ!!

2) Encik pudin kata teruskan je la blog tu sebab tahu suka blog kan..(die memang suke kl nama die disebut..gila glamer ke?hoho)

3) Bertambah follower..macam sedih pulak baca baru je follow da nak berhenti? ok..kina tak jadi berhenti..so dont stop follow k..haha..

4) Encik Nuffnang bagi Buffered Earning yang ke5..macam tahu-tahu je nak stop blog means stop promote..dia kasi lagi satu..haha..kina memang suka jadi promoter online ni..rezeki ni jangan ditolak..

5) Rakan-rakan yang membaca blog..macam cosmate..opismate..walaupun korang tanak komen dekat blog aku sebab tak nak bagi aku hot kan..tapi korang ym..haha..sungguh concern korang ni..korang doakan la aku ni ye..;....(

6) Blog tempat release tension kina dan sesi sharing is caring yang sangat bagus..Kina baru lepas interview SPA tadi..nanti kina akan story ye..mulut omeh ni mana boleh nak berhenti berblog..mesti ada siapa-siapa yang nak tahu kan apa soalan-soalan biasa penemuduga SPA ni tanya..

7) Bukan ke kina buat contest?takkan nak tinggal camtu..ngokngek ko ni kina..haha..jom2 join contest ok..

Once a blogger..forever u cant stop blog..
 

17 lovely comments:

nYomeL on October 21, 2010 at 11:06 AM said...

yeayy~!! kina xjadi nak stop ber-blog. anyway, baru je link kan blog kina. naseb baik xjadi stop.
teruskan coretan kina yer.. :)

K.I.N.A on October 21, 2010 at 11:08 AM said...

@nYomeL kina akan link kan nyomel ok..;)

K.I.N.A on October 21, 2010 at 11:09 AM said...

@nYomeL alamak nyomel..tak dapat masuk blog nyomel la..camne ni..

~ mizzAmy ~ on October 21, 2010 at 11:24 AM said...

yeeayyy..... amy dah rasa dah. mesti kina tak jadi stop blogging. last statement itu adalah betul. ;)

Fatin a.k.a. Aten on October 21, 2010 at 11:31 AM said...

ouh gud.. dont stress ok.. i oredi put ur blog in my list.. suka je nk tau pape psl bride to be ni.. hehee

nYomeL on October 21, 2010 at 11:33 AM said...

ohh.. xbleh ehh..??
ni link nye..
http://lurvyu.blogspot.com/

lupe plak i private kan profile. kekeke.. sori! ;)

elle's laaa~ on October 21, 2010 at 11:49 AM said...

haaaa , baru la best mcm nie ... :)
sayang cik kina !

d'Fedrin on October 21, 2010 at 11:51 AM said...

yeay !
sayang kina sbb x stop blogging !

:)

thezaila on October 21, 2010 at 11:54 AM said...

jangan la stop u.. abaikan mereka semua tu.. jangan disebabkan mereka kita terpaksa stop from doing things that we enjoy the most.. dun give them what they want.. just do thing that u like.. u go girlll

yUmIe on October 21, 2010 at 12:03 PM said...

Gud..gud..Psni non-stop blogging..abaikn mereka2 atau ape shj yg xpenting 2..especially klu mulut2 xde insurans ni kn..biar le dorg nk tertonggeng ke,ape ke..yg penting blog ini live!!!yeah..love ya..

AnEs on October 21, 2010 at 12:25 PM said...

ho0yeah!ho0yeah!ala kina,buat ape ytang kina suke..its ur wedding prep anyway..tak yah fikir yang tak best..fikirkan yg bestttt je!

Mia-Ina on October 21, 2010 at 4:31 PM said...

yei..kina msh blogging..suke..suke

.::DinCma::. on October 21, 2010 at 4:49 PM said...

kina kembali conteng2 blog dia..
sukenyee..
jgn nangis2 lg k krn setiap yg berlaku ada hikmahnya..
ramai lg yg sygkn kina..

Renee Meow on October 21, 2010 at 6:10 PM said...

kina : muahmuahkirikanan..! :) yeaaay happy sgt.. welcome back dearie.. :)


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

suriadzul on October 22, 2010 at 10:21 AM said...

kina...xmo stop bebeloger..stop FB xper..well, kalu dipkkan..ade jugak unsur2 -ve dlm fb ni..nk lak ade yg mulut2 jahat..suke jaga tepi kain org..lg bahaya...kalu blog ni..mmg true story yg happen kat kita yg kita share ngan bloger lain...well,ade jugak yg -ve kat blog ni..tp itu sume hnya ketidak puasan atau kejelesan pembaca dgn penulis...igt 1 jer..."biaw p sama depa nk ckp apa pon...janji kita happy.." su suke bc blog kina...xmo stop k!!!su da link kina...

ekinashikin on October 22, 2010 at 10:34 AM said...

daku pon x aktif da berfesbuk..da disable wall pon ada gak yg poyo tu komen mcm2...
klu berblog ni x rmi org yg rajinkan..pastu story pnjg2..x lalu derang nk baca..hahahaha...
nti daku join GA kina utk support kina ye dear....

iedayah on October 25, 2010 at 12:00 PM said...

alhamdulillah..kina xberhenti berbloging..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork