Shoping dekat Beijing?

Salam, lambat lagi kina honeymoonnye..Kina akan berhoneymoon dengan keluarga je dulu..hari ni kina dapat email dari ibu kina..confirmation dari Air-Asia tentang tiket yang kami ke Beijing Januari tahun depan..RM583 untuk seorang pergi balik..Sekarang tak tahu la berapa..Mungkin seribu lebih untuk sorang..21hb sehingga 26hb..

Oh..sesiapa yang kawin time tu maaf kina tak dapat datang..Time kina pegi Beijing gonna be as cold as ice..sebab winter time!..nak main ski2..sekali hidung berdarah sebab sejuk sangat baru tahu..

kina ingin berski ala-ala pro bleh?

Bride-to-be yang lain seme pegi Bandung, Jakarta..

Kina pegi Beijing?Ape kes?haha..kes merajuk..Ada barang-barang pengantin tak kat Beijing? Tapi kan banyak barang Made in China..So, kompem2 banyak barang-barang dari situ..Kena simpan duit dari sekarang ni..Should make list & survey online dulu..Kalau tak gigi jari jela tengok orang membeli..

P/S: Encik Pudin sila jangan menangis..haha

22 lovely comments:

Reen Tart Nenas on October 29, 2010 at 11:14 AM said...

Kina, jgn lupa borong bedsheet. kat sana mmg bedsheet cantek2, dan amat murah hoke. kat sini tu jual mahal. jgn pk 2 / 3 kali utk beli :) saye pakai masa bertunang dulu :)

~ mizzAmy ~ on October 29, 2010 at 11:30 AM said...

banyak kot benda2 kat sana. yg penting ongkosnya jer. so sila simpan duit banyak2 yer kina. kain pun sure ada punya kan?

iedayah on October 29, 2010 at 11:53 AM said...

wa..best2..nk ikot kina..hoho

Khumaera Ismail on October 29, 2010 at 12:36 PM said...

wow..bestnye..murahnye tiket..skrg da mahal la..huhu~slmt bjalan2 ea dear..hehe~

ElyaElmo on October 29, 2010 at 12:45 PM said...

beijing pun ade kelasssssssss nyahhh!!
elya mmg teringin gilee nk g sanaa tau....tapi lum ade rezeki lg :(

ANET on October 29, 2010 at 2:07 PM said...

kina, nampaknya tak dpt la datang wedding kite :( huhu jatuh tarikh yg kina g Beijing tu..
takpe la..shopping sakan tau!nanti balik takdela terbayang2 menyesal tak beli hehehe

suriadzul on October 29, 2010 at 5:05 PM said...

kina!!!jeles nyer....su pon plan nk honymoon kat sana..p xtau la dpt ke idak....

moklong on October 29, 2010 at 5:35 PM said...

bestnya kina dpt pi beijing... pd yg suka shopping kat sn la tempatnya...

Sharif said...

bestnye die..hehe..nk ekot juge kalo bleh..huhu..anyway..have a great time there ek...jgn lupe ole-ole..hakhak.

darkbatman on October 30, 2010 at 2:39 AM said...

best gile cmne.. aaaaaaaaa...nt beli keychain bleh?ahahahaa

K.I.N.A on October 30, 2010 at 11:23 AM said...

@Reen Tart Nenas oh..tq reen atas suggestion tu..msti masuk dlm list ni..

K.I.N.A on October 30, 2010 at 11:24 AM said...

@~ mizzAmy ~ itu la..kena simpan duit ni..tp ht nk berbelanja je sokmo..haha

K.I.N.A on October 30, 2010 at 11:24 AM said...

@iedayah jom iedayah!

K.I.N.A on October 30, 2010 at 11:25 AM said...

@Khumaera Ismail kejap je die murah..huhu..xpe..khumaera pegi ng dr hamid lain kali..hehe

K.I.N.A on October 30, 2010 at 11:25 AM said...

@ElyaElmo hehe..kina 1st time nak pegi oversea ni..yeahhh

K.I.N.A on October 30, 2010 at 11:26 AM said...

@ANET ololo..majlis anet ke time tu..so sad..xpe..nt kina belikan ole2..

K.I.N.A on October 30, 2010 at 11:26 AM said...

@suriadzul kompem dptnye su..mintak je abg dzul book tiket..hehe

K.I.N.A on October 30, 2010 at 11:27 AM said...

@moklong kina suka shoping tp duit tak suka kina macam ne..heeh

K.I.N.A on October 30, 2010 at 11:28 AM said...

@Sharif nangis dulu cepat!!haha..

K.I.N.A on October 30, 2010 at 11:28 AM said...

@darkbatman keychain??boleh saja..

zirconia on October 30, 2010 at 1:42 PM said...

bestnya kina nak gi beijing. nanti share2 ye apa yg best kat sana. nak pegi jugak one day :D

masmOna on October 31, 2010 at 1:09 AM said...

Oh nasib baik kina sempat pergi wedding i. Hohoho. Pas balik dari Beijing boleh pergi wedding i. Jangan lupa bawak hadiah dr Beijing yeh? hahaha. Tak malu :P

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork