Pengapit lelaki paling teruk

Tajuk di atas adalah translation dari tajuk video..
Pada saya, pengapit tu bukan la sengaja menjadi 'teruk'..huhu..

Bila pengapit lelaki atau mat salleh panggil 'bestman' tak sengaja membuat majlis menjadi kacau bilau..

Kalau dilihat dekat video bawah ni mungkin dek terlalu terpesona dengan pengapit perempuan yang sememangnye hot & seksi..jadi telah merosakkan majlis kahwin kawannya..mesti akan menjadi kenangan yang paling kelakar..haha..

video yang dikidnap dari yahoo


P/S: Buat bakal pengantin..
Nasihatkan pengapit anda & sesiapa yang involve dalam the making of your big day supaya jangan tersandung kaki dekat pelamin atau terpijak baju pengantin anda..kang roboh pelamin,terkoyak baju..hehe..anda pun kena berhati2 ya..semoga Allah melancarkan majlis semua..berdoa pada Allah selalu tau..

7 lovely comments:

cik syahira on October 11, 2010 at 10:12 AM said...

assalamualaikum kina.

alahai, kesiannya. tak tahan nak tergelak tengok mereka.

sharifuddin N shakina on October 11, 2010 at 10:40 AM said...

wslm w.b.t syahira..
kan? kesian..tp nk gak tergelak sbb rse kelakar..

Kuman Chaos on October 11, 2010 at 12:11 PM said...

hahha memang teruk betul
kuman "kopi..." Entry

sharifuddin N shakina on October 11, 2010 at 12:24 PM said...

kuman: teruk kan?tp kesian plak kalau disalahkan..hehe..

iedayah on October 11, 2010 at 2:32 PM said...

alor..xdpt tgk video r kt opis ni..

~ mizzAmy ~ on October 11, 2010 at 3:40 PM said...

lorr... kesiannya... mintak jauh2 jadi mcm tuh kan?

.: an :. on October 11, 2010 at 3:43 PM said...

duh~ seriaunye... mntak dijauhkan...

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork