Warna pilihan baju tunang

Kina dah decide warna untuk baju tunang..either beli siap atau tempah nanti confirmkan balik..

Gambaran untuk warna baju pertunangan kina adalah seperti berikut..agaknya sesuai tak dengan kina ni? Peach kaler la..Peach pilihan lebih menjurus ke arah orange..bukan peach ke arah pink..sebab ada macam2 tone colour ma..
Semua adalah sumber Mr Google..
Harap tiada bangkangan dari big boss (ibu saya yang menawan)..betul menawan..nak tengok? ni ha..Ini gambar 2 orang big boss kina..

tahun lepas masa konvo..rock tak?yea yeah..
ibuku memang cun..taken masa konvo tahun lepas.
Mula-mula nak colour pink tau untuk bertunang..tapi ibu suruh time kenduri pulak pink..aye captain!


Ini pulak kina dengan baju kepeachan..gambar lama ni..ni je ada peach sket..sesuai tak??cakap sesuai cepat..haha..

14 lovely comments:

farahfatihah on October 14, 2010 at 6:16 PM said...

sesuaiiiii sbb warna tu lembut =)

yUmIe on October 14, 2010 at 6:28 PM said...

yup btl ckp farah!!!sesuai sgt dgn kina..suweettt=)

anaztasias einz on October 14, 2010 at 8:06 PM said...

sesuai. cantik dan lembut. baju peach xpe. nanti match dengan aksesori lain plak. janganla semua peach yea =)

fye chan on October 14, 2010 at 8:08 PM said...

yg kaler cam merah2 yg ade pinot nior tu chnatek bangat combination nye!!!! (: suka!

♥♥ eija ♥♥ on October 14, 2010 at 8:22 PM said...

cute warna tuuu

sesuai rasanya dengan kina :)

n a d e a on October 14, 2010 at 8:41 PM said...

cantik ;) sesuai je dgn kina

zirconia on October 14, 2010 at 10:42 PM said...

soft je kaler tu. sesuai la utk tunang. btw, ibu kina memang cun lah. awet muda betul.

WillBe.Mrs on October 14, 2010 at 11:46 PM said...

i pn sooke kaler peach...ok2..padan sgt le tu...santekkk

ANET on October 15, 2010 at 1:18 AM said...

sesuai la kina..biar soft sikit..nampak ayu gitu :)

Namie Amir on October 15, 2010 at 9:54 AM said...

Kantoi..i've found ur blog! :-p

AnEs on October 15, 2010 at 10:28 AM said...

kina!color ne cantek!masa wedding kawan yang kat ipos tu,dia pun pakai color peach..tapi tbh ngn pink sket..lawa2!sangat sweet!

Mia-Ina on October 15, 2010 at 11:17 AM said...

wat peach oren ye kinah..cantik..lembut

kakyong on October 18, 2010 at 12:50 PM said...

warna kulit kina ni warna apa pun sesuai...

masmOna on October 22, 2010 at 11:44 AM said...

sesuai je yang..peach tu lembut je =)
btw, kina pun UM juga? jubah line kuning tu fac ape eh? mas dulu line pink hik =)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork