Mahu Fafau,AG & FBI jadi penanggah kenduri kawen korang?

Panjang tak tajuk entri?haha..

Bagi yang tak tahu penanggah tu apa..Penanggah tu orang-orang tolong masa kenduri contohnya angkat pinggan mangkuk, topup makanan & lain2 yang sewaktu dengannya..

Dari minggu lepas rasanya dengar hot fm ada buat contest tentang penanggah AM krew untuk majlis kahwin.

dari kiri FBI,Fafau & AG


Nak Farah Fauzana, AG & Faizal Ismail jadi penanggah glamer untuk majlis korang? Join la contest ni..

Tak susah pun.
1) Hantarkan gambar percintaan anda yang menarik dengan bakal suami atau isteri 
2) Slogan "Mengapa anda dan pasangan dipilih dan mengapa Hot FM harus membantu sepanjang majlis bersejarah korang. Mesti gempak & havoc la..

Siapa yang kenduri nak dekat-dekat tu come on..join la..mana tahu menang..siap boleh menang honeymoon dekat Istanbul tu.!!Penginapan & penerbangan free.. Belanja makan bershopping2 tu poket sendiri ok..da free tu kira best da..



Bagi macam kami ni rasanya tak boleh sebab lambat lagi.Tapi boleh juga nak join tapi untuk membantu AM krew. 3 orang yang berjaya dapat RM200.

Nak join?
Klik  > hot fm untuk isi borang penyertaan atau untuk maklumat lanjut.

Best la contest ni kan? Menarik lagi da boom..

P/S : Suka sangat dengar AM krew pagi2 nak pegi keje tu. AM krew rock!! Encik Pudin pulak suka sinar (alamak..jiwa tua la bro)..haha..




8 lovely comments:

Iffah Hamed on October 4, 2010 at 8:20 PM said...

wahhhh...siok laaa..huhu..tapi kite punye tahon depan..woooo..sob sob..

sharifuddin N shakina on October 5, 2010 at 12:04 AM said...

@Iffah Hamed same la kite iffah..wuuu..wuuu..best kn contest ni..

~ mizzAmy ~ on October 5, 2010 at 10:52 AM said...

macam menariks je tapi kan nanti org dtg wedding sebab nak tgh fafau n fbi je. kesian pengantin. hehehehe....

btw, my fiance pun suka dengar sinar. aiiyyoooo....

sharifuddin N shakina on October 6, 2010 at 8:46 AM said...

@~ mizzAmy ~ haha..tu la..kalah pengantin nt..

kan? old school betul dorang ni kan..hehe

Reen Tart Nenas on October 6, 2010 at 11:54 AM said...

macam best je... hehehe

sharifuddin N shakina on October 6, 2010 at 12:45 PM said...

@Reen Tart Nenas Best kan reen? reen join la..nanti kina datang..hehe

liyana on October 8, 2010 at 2:21 PM said...

aloh.. kite pnye pun thn depan gak..

mama nia a.k.a yanti on October 9, 2010 at 12:22 PM said...

awk x amik dorg jd penanggah ke?hihihi

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork