Anugerah Blogger Harapan

Salam..lepas lunch kina tengok chatbox..tertengok 1 shout ni..

kina suka sebab ada sebut nama kina di situ..tanda ikhlas..bagi kina la..:)
 Terima kasih buat alcatraz77 sebab bagi award ni..suka sebab blue in colour la..

membakar semangat untuk terus berblog kan?
Kena jawab soalan sikit..
Slogan nape aku suka memoriseorangmuda?

Kina baru follow blog afizz..suka jugak blog tu warna biru..hehe..

Reaksi selepas dapat Award ni?

Sengih-sengih muka mintak coklat ferero roche..

Perlu Tag 15 Blogger lain...
Kena tag 15 blogger..Kina siap huraikan lagi..sebab bila kina tengok nama kina tahu siapa dorang ni..kina akan terus m'follow blog dorang ni..keep in touch..jemput amek award ni ye..

Kak Namie: suka blog pasal kucing parsi die
Kak Kerry : suka blog macam-macam & dia jual Asset & Spanx
Firuz         : my best friend forever
Mama Kembar 3 : mama yang unik dengan kisah 3 kembar dia yang comel
Mama Nia : mama nia yang sweet
Ellen         : seorang mama juga tapi dari Sabah
My Territory : blogger yang berkongsi stori pasal nuffnang dari awal
Kuman      : blogger yang ajar cara nak letak link bawah komen
Belle         : b2b blogger yang sangat kreatif
Mia           : b2b blogger yang rajin jenguk & komen blog kina
Amy         : b2b blogger yang color tema wedding die sama ng kina
Nora         : b2b blogger kuantan & cikgu yang menjadi inspirasi
Masmona  : b2b blogger kuantan yang juga senior SMART
Cma         : b2b blogger yang kina first followernya
Syahira     : b2b blogger yang pandai speaking & suka sangat pink 

10 lovely comments:

Mama Kembar on October 27, 2010 at 4:13 PM said...

kina, thanks for this award dear... mama pun tersengih sengih gak ni.. tp tanak coklat ferrero.. nak van houten dark coklat, boleh?? hahaha

Kuman Chaos on October 27, 2010 at 4:13 PM said...

trimas...
dah buat link dah nnt aku balas..
kuman "Aktif?.." Entry

cik syahira on October 27, 2010 at 4:21 PM said...

assalamualaikum kina,

english sy tunggang langgang je. kalau cikgu english tengok ni mesti menangis. hu2x

anyway, thanks kina. comel pula award tu. hi3x

.::DinCma::. on October 27, 2010 at 4:35 PM said...

aishhh..
x sangka bleh dpt award2 nie..
akan sy usaha utk trus berblog..
wah gitu! tQ Kina..

alcatraz77 on October 27, 2010 at 4:43 PM said...

Terima kasih kerana sudi ambik award dan buat entri tentang award ni, dan semoga kita dapat saling berhubung, berkongsi pendapat diantara satu sama lain melalui media perantara blog masing2 :)

Cik Belle on October 27, 2010 at 4:57 PM said...

thanks kina! hihi. ehem, ehem, kina x-smart jugak ke? =))

Mia-Ina on October 27, 2010 at 7:44 PM said...

ups malunya kte rajin komen ke kina?ehehe..tq so much

anaztasias einz on October 27, 2010 at 8:09 PM said...

thanks dear. hehhe erk inspirasi ker? hehehe anyway u inspirasi mee to =)

masmOna on October 27, 2010 at 10:12 PM said...

Hi kina dear..thanks tau for the award. mas rasa macam lain macam sikit. selalunya nice blogger award lah, beautiful award lah. tp ini ialah anugerah blogger harapan. Wah, macam pelakon harapan terbaik pun ada! hihihi :P *gurau je lah*

thanks again. nanti mas amek ok? =)

~ mizzAmy ~ on October 28, 2010 at 9:46 AM said...

ekhh-ekhh... dapat award lagi ke? thanks kina. ;)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork