Sekitar Pameran Pengantin 2010 KLCC

Walaupun weekend ni padat dengan aktiviti..Alhamdulillah dapat jugak pegi pameran pengantin..

First time pergi pameran pengantin ni..siap pergi 2 kali..1 masa lunch dengan ofismate..1 lagi dengan encik pudin lepas office hour (die cuti)..So akan banyak la menda nak dicerita.

Register masuk RM1..kena cop tangan (tapi kitorang tanak..degil)..ada tiket kecik warna merah..lupa nak tangkap gambarnye..tiket ni valid untuk 1 hari..kalau 8hb korang masuk..10hb datang lagi sila la beli tiket lagi ye..

Better kita tengok gambar kan? Boring kot baca je..

masuk2 nampak ini..sweet..

kalau buat dekat dewan pun terasa buat di rumah..haha

isteri doktor kat depan sekali diikut b2b dua orang

suke sgt baju ni..buat nikah memang cantik..baju ni sewa RM800-rins suzana



suka gambar ni!candid dari cik salfiza

kad keras ni harga untuk 1000 keping = RM2.50 sekeping. Promosi kad dekat pameran ni yang bagi kina agak menarik la. Deposit RM50, korang boleh dapat pakej yang mana korang beli 1000 kad yang harga tak kisah bape, nak campur 2 jenis kad pun tak pe means contoh 500keping untuk belah pempuan 500keping belah lelaki..korang akan dapat free 2 bunting, 1000 kotak doorgift..ada lagi ke eh..lupa plak..haha..tapi pakej ni valid untuk setahun..dan korang tak payah nak pening kepala pilih design dulu..bulan 6 tahun depan pun boleh. Tak paham? Boleh tanya.

ala-ala bali, thai & klasik (kami tak berkenan sangat)

coklat macam telur dalam sarang burung sesuai utk buat hantaran
Oh..banyak lagi sebenarnya nak story..tapi..tak cukup masa..session pergi pameran dengan encik pudin pun ada nak diceritakan lagi..nanti la..see you all next time..off nak pegi kelas choc..

11 lovely comments:

♥♥ eija ♥♥ on October 9, 2010 at 9:10 AM said...

terima kasih kina :)

kerana bai gambar apa yang ada dalam pameran nie hehe...
ja dah tahu nak bawa ape hehe..
anyway ja g sek jer.
sebab esok jer available hehe

Rilla on October 9, 2010 at 9:19 AM said...

Wah, Kina dah pegi..Rilla baru nak pergi jap lagi

~ mizzAmy ~ on October 9, 2010 at 9:27 AM said...

amy pun pergi semalam. tak terserempak ke ekhh?? hehehe... btw, pameran kali ni tak best mana for me. maybe tak byk booth kot.

anaztasias einz on October 9, 2010 at 10:36 AM said...

hi dear, yang kuantan pergi x pamerannya?

saya dah xguna link nora aira tu dah ek. ada masa nanti exchange with this link dear. tengs.

http://norapurplebridez.blogspot.com/

(formely known nora aira)

Mia-Ina on October 9, 2010 at 5:04 PM said...

mcm menarik je wp baru tgk gmbr..

cik syahira on October 9, 2010 at 9:27 PM said...

assalamualaikum kina.

kamu pergi semalam ke? sama la. saya pergi dengan amy semalam. hari ni pergi lagi dengan FSIL.
tak ramai sangat yang datang. hari ni dapat tengok fashion show, tarian dan perarakan pengantin. baju sepet88 cantik sangat!

masmOna on October 9, 2010 at 11:19 PM said...

Kina bestnya kamu boleh pergi wuu..seronok betul =) i suka lah baju rins suzana tuh! cantik!

sharifuddin N shakina on October 9, 2010 at 11:37 PM said...

Masmona> hehe...sronok2.cantik kan rins suzana tu punye baju..:)

sharifuddin N shakina on October 10, 2010 at 9:05 PM said...

♥♥ eija ♥♥> u r welcome dear..update ek nt psl pameran ni on eija's view..

Rilla> hehe...kina dah pergi dlu..hehe

~mizzamy~amy pergi ek smlm..kol bpe??kina pegi 2 kali x terserempak pon..maybe x cam sgt.hehe

anztasias einz>hi dear...yg kuantan bile? owh nnt kina exchange kan ek..

Mia-ina>hehe...menarik2..

cik syahira> waalaikumussalam syahira.

a'ah sy pergi semalam..owh yeke..tu la x ramai sgt kan yg dtg..syahira g kol bape ngn amy?x terserempak pulak kan..

cik syahira on October 11, 2010 at 8:26 AM said...

saya pergi around 630pm-730pm. sekejap je. pusing-pusing, kumpul browser, tangkap-tangkap gambar dan dinner di klcc. kina pergi jam berapa?

sharifuddin N shakina on October 11, 2010 at 10:42 AM said...

syahira!..time tu ktorg ada kat pameran gak..kol 7suku tu kena tahan ng chinese yang dok promote photog die..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork