Entry untuk Zaila: 1st kad jemputan blogger

Semalam..sampai dekat meja kerja lepas pergi amek air dekat pantri dapat 1 surat perutusan raja sehari..wow..!! this i my 1st wed invitation card from blogger..Jeng-jeng-jeng..
..
setem 80sen tapi posmen ni tak jaga elok2..marah dengan pos malaysia..kemek habis kad yang cantik.

Thank you Zaila..

Kina sangat suka tengok kad zaila..kad berpoket bila tarik keluar kertas nipis bergambar zaila & tunang..(gambar bertunang zaila kan2?)..Sila marahkan posmen habis terkemek..aduyai..bayar stem mahal kan tapi servis murah..

kad poket maroon

kina suuuuukeee ini!

lihat namaku di situ
Kebetulan pulak! zaila buat dekat dewan komuniti hillpark..Lailahaillah..dekat gila dengan umah sewa kina..1km je kot..Disebabkan majlis zaila & xora serentak..kesian xora, kad xora tak sampai-sampai dekat kina..takpe..kina da dapat e-card xora..

Kina tak kisah pergi yang mana dulu..sebab insyaAllah kina pergi kedua-dua..both of them are my inspiration..siapa yang pergi? pukul berapa nak jumpa? pakai baju pink eh..cant wait..tapi kina ni segan silu malu tapi mahu tau..tegur je kina nanti..;) jumpa nanti b2b sekalian!


11 lovely comments:

fendi_scropio on October 16, 2010 at 9:03 AM said...

SALAM...NK G JGK

masmOna on October 16, 2010 at 10:33 AM said...

wah3..bestnya kina nk pegi wed deorang..kirim salam ok? *tak dapat pergi..* n pls amek gambar banyak2 pastu post kat blog.hehe

DaHLia on October 16, 2010 at 10:35 AM said...

nice card..
suka tang gambo tu..

Mungkinkah Iphone ini Milik Anda?

mizz sue on October 16, 2010 at 10:57 AM said...

canteknye!

~ mizzAmy ~ on October 16, 2010 at 11:47 AM said...

kina duk area2 pj ke? nanti pergi sila snap gmbr2 yer. ;)

Renee Meow on October 16, 2010 at 2:24 PM said...

chantek kan card zaila tu kan... i penah gak survey card ni kat website kadkahwin.com, nama design maisa ke ape tah.. mmg berkenan sgt2..nanti sama card design xper ker ek?i maybe colour lain la kan..hehee..

kina: kalau posmen tu ade depan mata mmg i sound jer...kdg dorang ni envelope yg keras2 pun diikatnyer ngan getah so dia bleh sumbat byk surat2... mmg nak kene nih!..

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Xora on October 16, 2010 at 3:58 PM said...

Kina, agaknya kad saya tak smp2 kat kamu pasal servis posmen teruk kot :( saya dah htr kali kedua, harap kali ni smp :D

thezaila on October 16, 2010 at 5:01 PM said...

waaahhh terharu ada entry khas..
sooka sbb kad dah sampai.. tp kenapa kemek remuk bagitu kad nya.. nk kena posmen nih.... huhuhuhu... anyhow.. see u nnt... x sabar nk jumpa nih.. kina duduk kt mana...?

anaztasias einz on October 17, 2010 at 1:30 AM said...

kina.. Insya Allah saya pergi dua-dua. jom set jumpa yok ! ehehe =)

K.I.N.A on October 17, 2010 at 8:06 AM said...

sori semua..tak sempat nak reply 1 1..kina tinggal dekat vista angkasa..betul2 sebelah stesen lrt universiti..dekat ng UM..;)

Jumpa semua nt ye!!

anaztasias einz on October 17, 2010 at 10:37 PM said...

oh ya ke. dulu saya selalu ke sana la hehe kalo saya jadi ke sana leh la kita gi wed dorang sama2 Insya Allah.. nanti dah dekat,saya inform balik :)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork