Unicef bukan Buffered Earning

Iklan UNICEF dekat atas & tepi yang sedang menari-menari ni bukan Buffered Earning ye kawan-kawan..Yang bawah entry adalah BE..hehe..Ini adalah tanda sokongan kami kepada kempen untuk tidak menyokong penderaan kanak-kanak..

Ingat tak ada sorang kanak-kanak meninggal sebab didera kekasih ibu dia..Yang paling menyedihkan..ibu arwah berkata ''saya tetap sayangkan kekasih saya''..ada jugak ibu macam ni..


Ok2..macam mana nak campaign ni menari-menari macam blog ni?Senang je..Tapi takkan ada sebarang bayaran kalau orang klik..kata beramal kan?

1) Klik Blog Manager dekat akaun nuffnang korang.

2) Klik Ads preference : Show Charity Ads

Pastu macam mana nak Raise your hand??Maksud saya di sini nak support campaign ni.

1) Pergi dekat sini : http://uniteagainstabuse.my/

2) Click Support Us NOW. akan menjelma la seperti di bawah.

isi ni tak sampai 2 minit pun

pastu sesi main color2..mesti korang suke kan..ok..tu je..senang bukan?
Siapa kata dengan blog kita tak boleh beramal? Renung-renungkan & selamat beramal..

2 lovely comments:

Kuman Chaos on October 11, 2010 at 4:43 PM said...

ooo yang tu bukan ekk heheh
aku set kan Global Ads, boleh ke?
kuman "Raba-raba..." Entry

sharifuddin N shakina on October 11, 2010 at 5:37 PM said...

rasanya tak leh..tapi kalau nk tukar kejap boleh kot..cam 2 hari ke..pastu tukar la global balik..hehe..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork