Penghargaan buat Whisper :BE ke4

 Entry ini khas untuk whisper..Bukan berbisik tu..Kina tahu semua sini pandai dan tahu vocabulary English..
Whisper ada buat contest..I je boleh masuk..;P..dari Mr google
Tapi ini bukan itu..Ni brand..Siapa yang tak kenal whisper?Mungkin dia adalah lelaki..
(No Wonder La kan)
Whisper dan nuffnang telah sepakat menghadiahkan Buffered Earning yang ke4..Alhamdulillah..Toche2..



Whisper overnight mengadakan contest untuk semua wanita cantik di luar sana..Siapa?Ya..kamu la..
Cuma send your secret story dan hantar dengan gambar yang bersesuaian
Hadiah yang menanti antaranya 1 sleepover bag yang penuh dengan barang kosmetik , mandian & skincare...perempuan mesti sukeee kan..
TARIKH TUTUP 5 November 2010
Cuba klik dekat iklan nuffnang whisper kat bawah ni kalau ada eh untuk maklumat lanjut..atau klik dekat sini.



4 lovely comments:

anaztasias einz on October 15, 2010 at 9:02 AM said...

heeee kina ni rajin la join2 ni ehehehe... love whisper =)

sharifuddin N shakina on October 15, 2010 at 9:10 AM said...

hehe..kina tak join ni nora..kina promote je..whisper BE kina..

ken on October 15, 2010 at 2:18 PM said...

nice.. keep it up :)

K.I.N.A on October 15, 2010 at 2:26 PM said...

tq ken..;)..i'll try my best..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork