Tolong vote poll

Salam..hows ur day today? Lepas kina ada krisis sikit..Iye..pasal wedding tu..Sebagai bride-to-be memang kina punya main point nak blog pasal kawen..kawen n kawen..tapi tu la..sebab krisis tu jugak..maybe akan kurang la pasal kawen..waaaaaaa..sedih..tapi kina tetap akan mencari idea & menziarah rakan-rakan b2b yang lain..

Top 5 contest pameran pengantin dah keluar..kina gembira tengok b2b yang kina kenal tersenarai..goodluck semua..siapa yang tak tersenarai dont worry..korang punye rezeki dekat tempat lain la tu..cewah..aku da macam penganjur pulak dah..

Back to our title please!!

Kina ada create poll..so..harap rakan-rakan boleh la vote..hehe..gedik tak mintak vote..hehe..thank you!Vote je seikhlas hati..bukan tahu sape yang vote kan..2 soklan je..^_^..
1) korang suka kina bebel pasal ape?
2) layout blog ni mcm ne?




2 lovely comments:

anaztasias einz on October 26, 2010 at 10:55 PM said...

kina, nak vote camne? nak tulis kat sini ke? tak nampak pun poll vote?

kalo tulis nak cakap
1) of kos la pasal wedding haha
2) erk layout ni ok je tapi kalo kina dpt arrange lg smart lg best hehe (jgn mare) love n hugs !

~ mizzAmy ~ on October 27, 2010 at 11:01 AM said...

amy dah isi dah poll kina. =P

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork