Kompem geram tengok

Ape yang akan korang akan geram tengok? Ni nak memperkenalkan ahli dalam famili kina jugak..Untuk yang suka kucing kompem geram kan..& yang takut kucing macam encik pudin mesti geli & takut..haha..apeda takut kucing..ops, terkantoi kat situ..haha..

Jeng-jeng-jeng..

ini Bulat..mata tengah ngantuk ni..

Ini Uban..tengok la banyak uban walaupun muda lagi time ni..tapi Uban dah arwah tau..sama-sama sedekahkan Al-Fatihah untuk Uban..ekk..

Yang tak nampak muka ni namanya Ketot..

Terbaru dari ladang kutipan tepi jalan..Kenit namanya..Die demam time ni..Manja gile budak ni..
Ada lagi 3 kucing parsi tapi takde gambar & dah jadi arwah kot..sekarang tinggal Bulat, Ketot & Kenit..Comel tak?Mungkinkah dorang ni boleh masuk dalam agenda kawen?
Macammana???Macam kat bawah ni la..
.
.
.

kucing pun boleh buat hantaran?hehe
Haha..korang mesti tergelak kan..macam masa 1st time kina tengok..memang sempoi..kan3??kina kidnap gambar ni dari bakal biras kina..ops..terkenalkan la pulak..ini die mama kepada kucing-kucing iaitu yuyu & yoyet..tengok la kucing parsi die..comel gile..kucing ni duduk dalam bekas hantaran elok je kan..Esok akan pegi jupe blogger b2b..Yeah..

10 lovely comments:

ezan on October 30, 2010 at 12:46 PM said...

ketot sungguh comel!
adore dengar warna dia :)

ehehe...nti ezan kawin ezan nak mintak kucing sebagai hantaran, hikhik

K.I.N.A on October 30, 2010 at 3:30 PM said...

ezan: hehe..bleh3..tp kena pukau dulu kucing tu suh duk diam2 dlm bakul.hehe

lemonade on October 30, 2010 at 5:06 PM said...

kina!! kite geli kucingggggggG!! eewwwwww

WillBe.Mrs on October 30, 2010 at 6:04 PM said...

i suka kucing...kt umh ada 3 ekor..tp kalo i blk kampong msti "dorg" mcm x kenal i sbb jarang blk... i suka KENIT u, so cute..!

.::DinCma::. on October 30, 2010 at 6:22 PM said...

kucinn..he3..
suka tgk jer x pandai nk pegang or main dgn dia..

Namie Amir on October 30, 2010 at 6:41 PM said...

kucing haiwan kesygn Rasulullah :-)

macemellow on October 30, 2010 at 9:10 PM said...

best3.. wat miow jd hantaran, sukeeee! hehehe. jage2 kang miow lompat dari bakul mase tgh berarak.. kekeke. :P

Rilla on October 30, 2010 at 10:02 PM said...

hahaha, miow wat hantaran, best gak.

FIFIEY LYCHEE MARATION on October 31, 2010 at 10:45 AM said...

sy takut kucinggg:(

Mia-Ina on October 31, 2010 at 3:57 PM said...

cute nya kucing2x ni..teringat umah mak ngah mia pulak..penuh kucing..tp nama dia tu best dgr

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork