Siapa lagi pergi wedding Zaila & Xora?

Salam..

Attention-attention..Roger-roger..

Sedia maklum 31 Oktober ni hari bersejarah buat zaila & xora..Malu nak jumpa tapi mahu..muka kina comot ok..sila abaikan kecomotan kina nanti..haha..
Warna pakaian b2b blogger adalah pink..haha..Guess what..kina belikan encik pudin baju pink..haha..padan muke kena pakai pink..jambu la nanti..:P

sweet sebnarnya lelaki pakai pink..he..he..he..gelak jahat


Soalan-soalan yang penting untuk dijawab..

1)Siapa lagi blogger yang pegi?
2)Nak pergi atau jumpa pukul berapa?
3)Nak pergi yang mana dulu?




15 lovely comments:

mizz sue on October 27, 2010 at 10:54 AM said...

Insyaallah su pergi..sebab dekat ngan umah jer..may b dlam kul 1

K.I.N.A on October 27, 2010 at 10:59 AM said...

umah su dekat dgn majlis xora ke zaila?kina dekat ng majlis zaila..

Lala on October 27, 2010 at 11:01 AM said...

erm, lala pegi jugak. tapi kan, kan. lala pakai baju biru lah, pastu dgn agak biadap nye, nk kene pakai jeans kot, sbb pas kenduri, kene g tempat lain. aduh, rase berdosa dah!hehehe

boleh lah jumper!dlm jam 1 lah..

p/s: kina, lala comot gak!hehe

~ mizzAmy ~ on October 27, 2010 at 11:02 AM said...

adakah saya je yg tak pergi. amy silent reader diorg je. ahakss...

anaztasias einz on October 27, 2010 at 11:07 AM said...

saya nak pergi !! pas camping kat ulu bendul, saya dan khumaera datang. lepas zohor la tapi kami dekat dengan xora lagi ni.

Reen Tart Nenas on October 27, 2010 at 11:26 AM said...

sure jd b2b gathering :)

mizz sue on October 27, 2010 at 12:24 PM said...

su dekat ngan xora

Qaseh Qidzizie on October 27, 2010 at 2:36 PM said...

Hi Kina,

b2b blogger wajib pkai pink kah???
InsyaAllah sy pegi kalo takde aral...jumpa di sana ya..

hana yoriee on October 27, 2010 at 3:05 PM said...

hi kina..kalau ikut pada event yg hana create kat fb haritu kami dah capai kata sepakat pergi wedding xora dulu. semua blogers jumpa kat petronas sebelum Dewan LLM (after flyover dr tol/dr putrajaya) dalam pukul 12-12.15pm. pastu pukul 2pm gerak ke wedding zaila secara konvoi maybe sampai dalam 2.30pm ke wedding zaila. =)

yeaa...sume b2b in pink!

hana yoriee on October 27, 2010 at 3:08 PM said...

opss..lupe blogger2 tersebut kalau tak silap:
-Cik Belle
-yanie
-lynda
-sk
-sikecil
-missbutterfly
-Amelyn
-Elya
-Aim Aris
-Nasrah
-Nik Norfiza
-Kay Kamal

K.I.N.A on October 27, 2010 at 3:22 PM said...

oh..tq hana sbb bgtau..hehe..sng cite..see u all kat sane eh..hehe..

sk on October 27, 2010 at 3:23 PM said...

kina.. jumpa di sanaaaa!! jom join konvoi jom!! :D

Lala on October 27, 2010 at 3:40 PM said...

waaa..bestnyer ramai yg pg!
tapi macam malu lak nnt, ada ke yg kenal lala..hehe
first time ni nk b2b gathering!

K.I.N.A on October 27, 2010 at 3:45 PM said...

sori terlupa plak nk jwb komen2 kat atas..

su, kina pegi majlis xora dulu..

nora, jupe kat sana tau..da msg2 ng khumaera..

reen pegi tak?

amy nape tak pegi?hehe

qaseh, tak wajib tapi utk bezakan kot..hehe..

sk & lala..hehe..tu la..malu tp mahu..haha..sama la kite..see u all tau...kina pun 1st time ni nk jupe ng blogger2..neves macam nak kawen pun ada..haha

Cik Belle on October 27, 2010 at 4:52 PM said...

jumpa di sana! jangan segan, i pun segan jugak. =)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork