My First Buffered Earning (BE)!

Alhamdulillah..Syukur sangat..Selepas 1 bulan & 1 minggu bersama nuffnang..blog ni dapat jugak BE atau dalam kata panjang dia Buffered Earning..Pertama kali dapat BE ni rasa lain macam..macam coklat yang dibuat semalam?nyum2..

Terima kasih yang teramat banyak sekali (cikgu BM mesti marah buat ayat gini)
buat nuffnang & nokia mobile computing N8 yang rela menempekkan iklan di setiap post kami..ia adalah PRE-Order untuk handphone nokia yang terlatest lagi canggih..kalau rasa nak menjadi yang pertama pakai sila buat pre-order melalui iklan nokia nuffnang tu ye.


bukti pembelian buffered earning
ini la campaign nokia N8 tu..eh..eh..ada tak kat bawah ni? hehe..xd?haha



17 lovely comments:

qimie on October 10, 2010 at 11:24 AM said...

tahniah

nur on October 10, 2010 at 11:40 AM said...

bestnya

ALL IN ONE

Mia-Ina on October 10, 2010 at 6:20 PM said...

tahniah...mmg best dpt earning income nie

sharifuddin N shakina on October 10, 2010 at 7:59 PM said...

qimie>tenkiu2

sharifuddin N shakina on October 10, 2010 at 8:00 PM said...

nur>bes2..eheh...

sharifuddin N shakina on October 10, 2010 at 8:00 PM said...

mia-ina>tenkiu...ha'a hopefully dpt byk ag..hehe

Cik Norfa on October 11, 2010 at 1:22 PM said...

syabas!! aku sedang melihat iklan itu menari2...hihi....
ramai visitor nanti mencanak lah BE.

sharifuddin N shakina on October 11, 2010 at 1:23 PM said...

norfa: thanks..tu la..macam ad 2nd BE je..yang b.liv tu..amin..

misz jue on October 11, 2010 at 3:10 PM said...

congrates...

^_^

hazman aka species1980 on October 12, 2010 at 5:35 AM said...

whoaaa.... cepatnya dah dpat BUFFERED EARNING .... memang rezeki laaa

kisahsensasi on October 12, 2010 at 5:36 AM said...

Yehaaa.... inilah masa untuk tingkatkan kadar visitor dan pengunjung blog kan...

sharifuddin N shakina on October 12, 2010 at 8:10 AM said...

@misz jue tq misz jue..;)

sharifuddin N shakina on October 12, 2010 at 8:10 AM said...

@hazman aka species1980 alhamdulillah..rezeki org nk kawen kot..haha

sharifuddin N shakina on October 12, 2010 at 8:11 AM said...

@kisahsensasi betul2..kena bkeje keras..

Ejen 010 on October 12, 2010 at 10:29 AM said...

alhamdulillah syukur..sy juga sedang berusaha..caiyok²!

oktant on October 12, 2010 at 1:19 PM said...

Wow... Baru sebulan lebih dgn NN dah dpt BE. Tahniah, awak mmg hebat lar. :)

Kalau tak keberatan, apakah rahsianya ya?

sharifuddin N shakina on October 12, 2010 at 1:21 PM said...

@oktant nanti saya sharekan ye..btw..hari ni dapat lagi 2 BE..hehe..Alhamdulillah..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork