Miracle touch by make up

Just want to share with all.. beberapa bulan yang lepas..kawan kina bertunang..MUA (Make up artist) yang dia pakai adalah awyn..masa mula-mula tengok gambar nasyrah (cosmate kina)..sangat terkejut..lainnya muka dia..

sangat CANTIK!..make up ni memang miracle!..bertambah seri youuu..

muka nasyrah ni macam kina la or mungkin kina lagi banyak blemishes lagi (uwaaaaa)..so kina memang perlukan MUA yang dapat menutup cela-cela, bulan & bintang di muka kina ni..b2b yang lain nak share MUA mana yang best macam wynas bridal ni bleh la share ye?

Jom tengok kawan kina, nasyrah & pengantin yang menggunakan khidmat wynas bridal ni..

memang totally different! nasyrah u look superb!
cantik kan
comel..sape tak suke tengok weh
shading sangat penting dalam make up


P/S: NAK NAMPAK BERSERI MAKE UP MASA BIG DAY NANTI JANGAN SELALU MEKAP TEBAL-TEBAL LAGI-LAGI BEBERAPA BULAN NAK KAHWIN. kalau boleh biar nampak plain je..haha..contoh paling dekat celebrities nampak biasa je masa kahwin sebab dorang selalu mekap tebal-tebal da..kan3..





16 lovely comments:

Khumaera Ismail on September 5, 2010 at 7:44 AM said...

wow~ sgt gojes..terernye make-up person tu.. =)

sharifuddin N shakina on September 5, 2010 at 7:48 AM said...

kan..ada dekat facebook awyn tu macam babydoll..geramnye tengok..comel..

AnEz on September 5, 2010 at 9:24 AM said...

she sure makes the brides happy!memang cantek!

Rilla on September 5, 2010 at 10:45 AM said...

Cantiknye. Samala kita kina. Kat muka Rilla ni, pelbagai bentuk kawah ade, mau kena mekap 10 inci baru ok. Thanks for sharing.

Nora a.k.a Aira on September 5, 2010 at 1:41 PM said...

cantik !! berseri - seri =)

-nurul farihah- on September 5, 2010 at 2:24 PM said...

shantekkk sgt..skrg tgh tgk nona..nurul shukor tgk wat tutorial makeup soft smoking dgn dato siti..huhu..

Admin on September 5, 2010 at 4:30 PM said...

terima kasih kerana join nuffnang academy di http://nuffnang.forumotion.com/

di harap boleh update income nuffnag di sana untuk panduan semua nuffnanger.

admin
http://nuffnang.forumotion.com/

jihan musfirah musa on September 6, 2010 at 2:05 PM said...

hai...salam perkenalan...i penah buat entry pasal kak awynn ni..memang cantik sgt2 dia make up...ofccos i amik dia for my wedding ti!!..hehehe...

sharifuddin N shakina on September 6, 2010 at 2:39 PM said...

hai jihan..a,a..kina ada nampak gmbr jihan dekat fb kak awyn tu..bpe ye die cas?

zirconia on November 6, 2010 at 10:32 PM said...

cantiknya makeup dia kina. nampak macam babydoll.

K.I.N.A on November 8, 2010 at 7:31 AM said...

@zirconia kan?cantik kan..tp die xdpt jd MUA kina sbb dia tak pegi kuantan..

DuD on December 16, 2010 at 7:03 PM said...

mmg santik lah...bape dia charged??

DuD on December 16, 2010 at 7:03 PM said...

mmg santik lah...bape dia charged??

awyn on December 21, 2010 at 5:03 PM said...

kina..tq..sgt terharu..but sory sgt akk mmg x dpt g kuantan..insyaAllah lpas kawin nti boleh gerak jauh sikit..cos dah ade yg teman.. ape2 pun time kasih byk2 kat kina promote akk kat sini..

yg nk tnye harga boleh email : wynasbridal@yahoo.com

tq sume.. :) ♥♥♥

dOdOt_ShyG on July 20, 2011 at 12:11 PM said...

salam perkenalan.. hye kina.. mmg santekk sgt2 make-up nie kn.. rupe beby doll.. hehehe.. sy dulu mase make-up tng amek kat idaman jelita.. jengukla blog sy.. hehehe.. :)

http://dodotshyg.blogspot.com

-ain- on July 20, 2011 at 4:19 PM said...

salam kina.. ai..
cantiknye mekap2 dari awyn nie... =)
suke3....

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork