Cari nama shakina di bazar kuantan

Tak penah2 kina promote bazar ramadhan. Lagi-lagi yang dekat taman kerang kuantan tu. Kenapa?

Sebab kina ada berjual kat sana. Bazar no.6. Mambo no.6?hehe. Kina jual kuih raya. Ok2, sebenarnya ibu kina bukan kina berniaga situ, tapi buat kali pertama la buka bazar.

Cari la kuih yang ada nama Shakina's Cookies. Glamer juga nama daku di situ. Ibu kata ada letak banting gambar kina. Huu..perlu ke?haish..tak laku jangan salahkan kina ohoo..

Kalau nak datang membeli. Jangan lupa kata laluan.

kami tak mengupah indon. ni adik bongsu kina.tapi ada la gaya indon sket.haha


Cakap je " saya kawan shakina farhan bagi la diskaun sket." Ok pasni ibu mesti bising akak ni kan. haha..
nampak tak nama sape tu..hihi..huhu..

Kalau nak lagi murah datang time malam raya tu. Kita lelong 3 bekas RM50 kot. Maybe after pukul 12 malam kot. Tak pasti. Tapi for sure time lelong tu kina ada insyaAllah. Tapi kina ni pemalu sket maybe main sorok-sorok nanti. See u there!
:)

P/S: Suke biskut coklat chip yang En. Rosli jual & tak suke kuih kilang yang murah & comel tapi rasa semua sama rupa je beza.

3 lovely comments:

Nora a.k.a Aira on September 4, 2010 at 7:37 AM said...

Insya Allah, ada masa nak ke sana la hehe =)

masmOna on September 4, 2010 at 2:52 PM said...

hehe..nora, jom jom? kita g serbu kina kat sana. boleh kenal kenal, ye tak? =)

Rilla on September 4, 2010 at 8:20 PM said...

Aiyoo, macam mana nak ke Kuantan ni, Rilla jauh di KL. Terbang buleh? Bajet superman.

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork