Our new layout

Siapa kata kita je nak berbaju baru di hari raya..Blog pun nak layout baru jugak..

Selepas berhempas pulas ini la hasilnya. Introducing our new look. macam gempak sangat. hoho..

Blue is my favorite colour.

Banyak ilmu untuk make over blog yang ditemui. Misalnya tukar font tulisan baru selain 6 jenis tulisan yang agak skema itu. Tambah signature. 3 column yang stretchable. Pening & serabut untuk 2 hari. Tengok tv pun tak tenang. hehe

Hopefully blog ni tak berat & lambat nak loading la.

Thank you kepada encik pudin kerana memahami yang cik shakina telah mengabaikan sms & gtalk beliau serta menolong mengkritik hasil layout ni(walaupun kadang-kadang degil tanak ikut nasihat..haha).

Saya budak baru belajar kalau salah tolong komen . :)

8 lovely comments:

MHps on September 16, 2010 at 10:45 AM said...

Nampak ok gini kan, x sesak n kemas seragam.. rasa2 nak tukar mcm ni gak, tp disebabkan x berapa pandai, tangguh dulu bl x sebok nanti..

sharifuddin N shakina on September 16, 2010 at 10:59 AM said...

hehe..TQ for good comment..a'a nnt time x sebok nnti leh la buat.=)

masmOna on September 16, 2010 at 5:52 PM said...

alololo..cutenya layout baru =) sedap je mata memandang..

sharifuddin N shakina on September 16, 2010 at 6:54 PM said...

hehe..tq masmona dear..:)

Nora a.k.a Aira on September 16, 2010 at 6:57 PM said...

yeahhhhhhhhhhhh nora datang terjah, wah2 serba biru sejuk mata hehehe =)

sharifuddin N shakina on September 16, 2010 at 8:06 PM said...

Alhamdulillah..semua kata sejuk mata memandang..suke sgt..tq semua..:)

Princess Emma on September 17, 2010 at 12:42 PM said...

cantik blog :) thanks yah :)

sharifuddin N shakina on September 17, 2010 at 4:54 PM said...

tq princess emma..rajin2 la singgah sini ya..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork