Photo-graph-er

Masa kecik2 dulu..photographer ni cam sanak saudara & kawan2..pastu kumpul je gambar2 tu then compile in one album..

Tapi zaman sekarang..orang akan amek betul2 special photographer..same goes to video kan..bidang photographer suddenly jadi income yang berbaloi-baloi..sebab ada yang cas sampai berpuluh ribu..pakcik kayo - pakcik kayo..

Kenapa?sebab orang sanggup berhabis untuk kenangan once in the life time..so bile korang da tua-tua boleh la tunjuk kat anak cucu..sambil gelak sorang2 tengok gambar yang cun itu..hehe..

Disebabkan our wedding lambat lagi..so memang takde survey lagi untuk photographer..

However, sangat excited bile dorang tanya bile nak kawen ? Then kitorang kata nak kawen je ramai yang nak menggofferkan diri menjadi our photographer..mentang-mentang semua ada kamera mancung tu..hehe..isk..koi ni nak pegang kamera canggih manggih tu pOn cuak je..(kan dah kuo loghat pahang)

Alhamdulillah..murah rezeki kitorang & korang kalau sponsor nanti..

1) Abang sepupu ( beliau kata tak payah cas pape..siap die design sekali)
kepala paip kaler pink..cantik kan..

2) Audi (kawan 1 semsas)
sangat teringin nak naik belon ni

3) Apiz (kawan 1 UTP dengan Mr Sharifuddin)
tak penah pegi masjid putrajaya kosong cmni..hehe

sungguh klasik! i like!

Semua gambar diculik dari facebook korang..hehe..cantik kan..walaupun takde gambar kawen pun..tapi we all know that korang memang pandai amek gambar & kitorang sangat suke bergambar..hehe..

thanks sekalian bro..:)..nanti kitorg pilih..tak pun semua la jadi..tapi sorang masa outdoor,sorang masa nikah,sorang masa bertandang..boleh?haha..free kan..free kan..:P..

4 lovely comments:

farhanna on September 1, 2010 at 1:46 PM said...

op saya sam rais..hehehhehe

sharifuddin N shakina on September 1, 2010 at 2:02 PM said...

hehe..cantik gmbr yang sam rais tgkap..:)

Nora a.k.a Aira on September 1, 2010 at 5:48 PM said...

waah rezeki, Alhamdullilah =)

aziraarif on September 1, 2010 at 8:54 PM said...

wah best nye dpt free....

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork