Unbelievable underwear

Sungguh kontrobesi title itu. 
Nak promote 1 barang baik ni. Kina beli dari sini.
Disebabkan nak kahwin ni. 
Kena la shapekan apa yang patut kan. *blushing*

Sedih bila beli baju saiz kecik sikit ok tapi ketat kat bahagian bawah. 
 Tak suke tau. 
So beli la saiz yang lebih besar & menggelebeh sangat..

nanti kina update gambar seluar yang kina beli

Now, kina da dapat ASSET yang dari US ni. 
Kalau nak beli tempat lain memang mahal. 
Kain dia lembut tak macam girdle yang lain.
Tapi seriously kalau beli dekat http://blogshopkerry.blogspot.com/ ni memang berbaloi la. 
Harga RM85.00 je.
Macam-macam la barang ASSET by Sara Blakely ni ada. 
SPANX pun ada gak.
Victoria Secret pun ada. 
Macam-macam ada la.
Pergi la terjah blog tu.
Tempat lain mahunya ratus-ratus.
Kalau mahu lagi jimat, mention blog ni kompem dapat diskaun!
Berbaloi-baloi.

P/S: Tahun depan pakai baju pengantin takde la nampak cam buah pear.hoho.

4 lovely comments:

sunglasses on September 13, 2010 at 2:46 AM said...

siap ade discaunt lagi tu terbaik

sharifuddin N shakina on September 15, 2010 at 11:45 PM said...

hehe..memang terbaik =)

FiZ on November 10, 2010 at 12:02 PM said...

amacam kina?dah try ke?testi skit...hehe

K.I.N.A on November 10, 2010 at 12:04 PM said...

fiz..kina tertinggal kat umah nenek tau..sempat pakai 3 hari je..tp kina nk beli lg 1..hehe..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork