Nuffnang Dah Ada Earning

Ingat tak entry ni? sudah 7 hari blog ni berdating dengan nuffnang.

Ingatkan susah nak dapat earning. Maybe sebab status Glitterati tu menyumbangkan hasil yang lumayan..lumayan ke?ok pe..Ape Glitterati tu? Status ni diberi kepada bloggers yang hanya iklankan nuffnang aje..Bukan iklan asia pasifik yang lain..Moh kita setia kepada nuffnang..Nak tahu lebih lanjut pergi terjah nuffnang ok..

Lagipun blog ni baru berapa minggu di pasaran.Bukan hot stuff pun..Tapi syukur Alhamdulillah ada la dapat jugak earning..

Baru tahu nuffnang akan update ikut minggu dan hari isnin nuffnanger akan tahu berapa earning dorang untuk minggu tu.Selepas 4 hari, iaitu hari Isnin lepas. Bila tengok earning ada RM1.50..


Apa??RM1.50..kecoh betul..ada kita kisah?

kak kerry yang banyak mengajar pasal blog kat kina cakap, "waa..akak dah 2 tahun berblog baru dapat tige hinggit lebih..bagus2.."


Wah..sangat suka2..walaupun sikit..cukup untuk tiket LRT je tapi ok ape..lama-lama jadi bukit..sabar2..Bagi yang tak tahu, nuffnang boleh cash out bila earning dah RM50..tapi tak best la kalau cash out 50 hinggit je kan..tunggu lama sket..nanti boleh guna untuk 11.11.11..yeay..!

RM1.50 untuk 5 campaign untuk 4 hari..
725 views & 344 uniques untuk 6 hari..tq to all readers..^_^






7 lovely comments:

FloEllen on September 9, 2010 at 8:16 AM said...

wah congrats dik...teruskan usaha ya...

sharifuddin N shakina on September 9, 2010 at 9:00 AM said...

tq..:)..aja-aja fighting!

sunglasses on September 13, 2010 at 2:45 AM said...

wahhh taniah semoga banyak lagi earning nuffnang

sharifuddin N shakina on September 15, 2010 at 11:37 PM said...

amin2..hehe

Kuman Chaos on September 17, 2010 at 12:48 PM said...

tahniah tahniah.. dah ada pendapatan.... mine still 0.00 hahahah

Kuman latest Entry

Aida Awie on November 24, 2010 at 12:00 PM said...

wah..syoknye..leh ajar saya tak? cam ne eh nak bagi banyak? saya baru dpt 50sen..anyway, selamat berkenalan..

K.I.N.A on November 24, 2010 at 12:06 PM said...

kuman skg mest lg power..

aida: hai dear..slmt bkenalan..boleh..alhamdulillah.skg earning kina da 100+..hee..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork