Cincin kahwin harga RM10.00

Semalam encik pudin bagi cincin..cantik sangat..emas 916..tanya-tanya berapa harga?encik pudin tidak menjawab..pergi selidik-selidik..harganya RM10.00..

Apa??? ada ke cincin emas harga RM10.00? Tipu la ni..zhulian pun takde cincin RM10.00..bestnya kalau cincin 916 semurah itu..

Nasib baik..itu semua hanya mimpi..haha..
cincin tu seakan-akan di atas..huhu..


Kina tak penah beli cincin emas..yang ada di tangan hanya sebentuk cincin besi..walaupun hanya RM18.00 & beli sendiri..kina sayang cincin tu..sebab ada nama kina..haha..sayangi diri anda sendiri punya orang..hehe..

Encik pudin pun da beli cincin macam kina.. simple je..free tulis nama dekat pasar seni..




12 lovely comments:

Khumaera Ismail on September 17, 2010 at 4:39 PM said...

soo sweet.. =)

ayin~weeweet on September 17, 2010 at 4:56 PM said...

bf xsuka pkai cincin.xsuwit mcm bf kamu.huhuhu

yUmIe on September 17, 2010 at 5:19 PM said...

seronoknye klu gelang tgn pn berharga RM10.00 mcm yg kina mimpi..cm2 10x sye bleh buat upacara batal air sembahyang..sbb ade 10 gelang..cost bru RM1000.00 je,sme dgn harga gelang tgn skrg..haha mengarut x pemikiran??

sharifuddin N shakina on September 17, 2010 at 5:29 PM said...

khumaera: dr hamid lg sweet kot..hehe..

ayin: hehe..takpe mst sweet tang lain tu..

yumie: 1 gambar 1 gelang yang berlainan kn?haha..seronoknye kalau rm10 je..

Norhayati on September 17, 2010 at 10:32 PM said...

wow..rm10!!
cincin yang saya pakai ni pun RM244.00.tu pun berat baru 1.79g.
belum beli berlian ke apa.
untuk nikah nanti tak tau la.
ikut tunang je.
hee~

Nora a.k.a Aira on September 18, 2010 at 1:47 AM said...

ish ingat betul cincin rm10 hahaha kalo ada pasti rembat hik3 :p

Rilla on September 18, 2010 at 9:46 AM said...

baru nak tanya kedai mana yang wat sale cincin 10 hengget, hahahaha

~ mizzAmy ~ on September 18, 2010 at 10:05 AM said...

kalau ada lah cincin harga rm10 kan best. tak pening2 kepala pikir pasal beli cincin. nih harga sebentuk cincin pun cecah rm1k. adehh deh deh....

Squarecut Ring on September 18, 2010 at 2:39 PM said...

ex-semsas yg ikut jejak langkah myra izwani & yazid ka? hehehe. She's my ex-rumet kat Univ. congrats ye both of u. ^_^

masmOna on September 18, 2010 at 10:51 PM said...

alaa..hanya mimpi.buat suspen mas jeh heheh. mana nk dapat emas harga seploh hingget tuu..

Eza on September 20, 2010 at 5:11 PM said...

akak pon xpnh bli cincin sdiri..last skali nak bli gelang utk baby kwn,mcm nk tecekik rase.heheh...kina rajin2la survey harga emas..ade turun naiknyer...time turun gile2 tu mybe da bole consider nak beli..or time 70% discount..hee~

sharifuddin N shakina on September 20, 2010 at 5:29 PM said...

wah..rmi yang berminat dengan cincin murah ye..hehe..sori ya..tajuk gempak je..kalau nak beli cincin serbu time ada festive2 contohnye raya & valentine..time promosi banyak..berbaloi2..harga 800 pun da macam beribu2 cantiknye..mahal xsemestinya cantik & xmahal xsemestinye xcantik bukan..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork