Akhirnya, da daftar!

Akhirnya..saya da daftar nuffnang..atas nama saya la bukan en pudin..
Dia tu busy bangat..agaknya seminggu sekali je boleh post2 ni..


gambar nak skema kan..haha..nanti tukar ok!..isk3..
Apa nuffnang ni?
Yang saya tau kalau kita iklankan nuffnang dan traffik kita banyak
nuffnang akan bayar kita..

Ramai orang kata susah nak dapat..
Tapi nothing impossible kan..

Nak kumpul duit untuk kawin..please2..traffik up la..
Nak belajar & bermesra dengan nuffnang..
Saya budak baru belajar kalau ada tips tolong la hulurkan ek..hehe..

4 lovely comments:

Nora a.k.a Aira on September 2, 2010 at 3:58 PM said...

waaah nora dah klik nuffang awak =) tp kena sabar takc epat dapat hasil :)

sharifuddin N shakina on September 2, 2010 at 4:08 PM said...

tq nora..kina pun klik dekat nuffnang nora..:)

M.O.S.A.F on September 2, 2010 at 10:31 PM said...

Hehe..en pudin bz bangat ek..huhu..harap2 dapt trafik byk kan..amin..doa2 la dpt hasil kan..:)

sharifuddin N shakina on September 2, 2010 at 11:20 PM said...

kena berusaha juge..hehe..:)..sampingan je..yang penting dapat membaca blog kreatif b2b yang lain..sambil menulis & meluahkan ape yg terpendam..ok..dasyat ayt nak skema..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork