Clinique BB cream

Sebelum ni selalu dengar tentang BB cream dari Korea & Japan..Maybeline pun baru keluarkan BB cream..nampak la muka liyana jasmey tu..Baru tahu tadi clinique ada keluarkan BB cream jugak..

Semua ni gara-gara nampak dekat facebook clinique ada buat announcement..

Oh ye..Lupa nak cakap..baru activate balik facebook..Siapa-siapa nak add dekat facebook bagitahu ok..kalau tak memang tak approve orang tak kenal..

Ini info tentang Clinique BB cream :

"Meet NEW Age Defense BB Cream SPF 30/PA+++. Dermatologist-tested formula instantly conceals what’s aging you. Dark spots, discolourations, acne scars pores—gone in an instant. Beautiful under foundation, perfect alone. Available in duty free shops throughout Asia and select US airports."

Age defense BB cream
BB cream bagus untuk menutup parut-parut ni..Arggh..muka kina memang bermasalah pun..
Tapi dia tulis age defense..Rasa macam belum tua lagi..haha..Apa-apa pun kena consult dulu la nanti dengan Clinique..Sambil tu kena tanya poket..

Poket2..kau kering ke berisi? heh..kompem la tengah kering ni..

5 lovely comments:

Khumaera Ismail on November 3, 2010 at 2:07 PM said...

skrg nie sume jenama na wat bb cream..ta tau na pilih yg mane..haishh..

K.I.N.A on November 3, 2010 at 2:20 PM said...

khumaera:itu la kan..kina ni muke mudah nk naik jerawat..tu kena bhati2 pki kosmetik..

Cik Belle on November 3, 2010 at 3:08 PM said...

kina nanti kalau dah p kaunter clinique, let me know eyh! =) nak bb cream juge. tapi, tuhla tatau bb cream mane yang paling the best!

K.I.N.A on November 3, 2010 at 3:15 PM said...

@Cik Belle orite belle..i will inform u later ok..

lemonade on November 3, 2010 at 10:45 PM said...

FB kina nama ape? add la kte, ELIS AFIA. :)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork