Contest : Cantik Wajah, Cantik Hati?Menangi pakej bernilai RM1200

Assalamualaikum wanita-wanita cantik,
Pengumuman penting..Alert-alert.. 
Siapa yang tak nak cantik bukan?
Bidasari Beauty & Spa ada menganjurkan contest yang istimewa khas
semua wanita-wanita di luar sana..tak kisah la
yang nak kahwin, dah kahwin atau single!

Contest ni anjuran bersama


Kina tak boleh la join kan..hehe..
Check it out ok!

Syarat-syarat penyertaan.
  1. Anda semestinya seorang WANITA kerana Bidasari Beauty & Spa adalah Spa Muslimah.
  2. Anda kena follow blog penganjur-penganjur dan link di blog.
  3. Add Bidasari Beauty & Spa di Facebook.
  4. Buat entri bertajuk Cantik Wajah, Cantik Hati?..Anda bebas membuat entri samada dalam Bahasa Malaysia atau English.
  5. Hadiah boleh digunakan sehingga 1 Januari 2012. Lama tu!
  6. Anda wajib meletakkan 1 gambar anda berwarna hitam putih yang menarik & banner contest di dalam entri dan sidebar. (Gambar kurang sopan mungkin akan mengurangkan markah)
Hadiah - hadiah menarik menanti Entri yang paling kreatif  dan memikat hati juri.

Hadiah Utama 

PACKAGE MEMADU KASIH + FACIAL (WORTH RM 350)
untuk keterangan lebih lanjut tentang pakej 
Hadiah Saguhati (5 Pemenang)
FACIAL + VOUCHER RM 50 (WORTH RM150)

Nak submit entry? 
Submit di blog post bidasari spa dengan permalink ok. 
Thank you. 

11 lovely comments:

Basyirah Abd rahman on November 25, 2010 at 12:02 PM said...

wah. best2.. (^__^)
boleh ke i nak try ni? hihihi

K.I.N.A on November 25, 2010 at 12:36 PM said...

of cos u boleh basyi..

anaztasias aira on November 25, 2010 at 1:05 PM said...

waaah2 ~ doakan nora da masa ek nak masuk .. huhu Ameeen :D

suriadzul on November 25, 2010 at 5:35 PM said...

kina...suria mcm nk try!!!heheh...kg da naik 4kg..mak pening nyah!!!!

K.I.N.A on November 25, 2010 at 6:07 PM said...

nora: amin..bleh ni..ada chance nak menang..6 pemenang tu..

suria: msti try..ada sauna lagi..hee..

.::DinCma::. on November 25, 2010 at 7:56 PM said...

bestnyee kina..
nak2 tp...cma
nan ado facebook laa..
hu3..i will try this;-)

Rilla on November 25, 2010 at 9:08 PM said...

Wah bestnye..tapi Rilla ni pemalu, eceh. Geli tak dengar?

lovelyadibah on November 26, 2010 at 10:19 AM said...

kina kena ada gmbr black n white gak k??:) xder la gmbr black n white:)

ekinashikin on November 26, 2010 at 10:40 AM said...

gud luck kina..byk kina join contest2 cam gini..mudah mudahan menang..jimat belanja dik..

misz jue on November 26, 2010 at 4:49 PM said...

wah best ye..menarik betul hadiah2 tuh..

=)

nur on November 29, 2010 at 9:33 PM said...

good luck kina
ALL IN ONE

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork