Cuci mata gambar kenangan Germany

**Entry ini dibuat semasa Kina dengan kawan-kawan dia tengah syok2 layan movie cite Adele : the rise of mummy. Boring-boring en.pudin buat post la. Ini juga scheduled post**

Boleh jadi ilham buat sesiapa nak honeymoon di Germany!

Masa pudin practical dekat Germany dulu, susah nak cari makanan yang halal. Samada pudin masak sendiri atau makan doner dekat kedai orang Turki.
Doner tu apa eh? Doner tu macam kebab. Lihat di bawah untuk gambaran yang lebih jelas.

tetibe rase rindu kat jerman..ingat jerman ingat doner ni..ahah

Pudin nak share la gambar masa dekat jerman dulu. Banyak gambar ni..
Inilah taman berhampiran rumah pertama di Hoheneckenstrasse, Ludwigshafen, Germany..

Mannheim

Magician girl


Heidelberg from cable car's view

Time ni kina belum terima i lagi..Teringat kat kina kat mesia..Ahah

..peace...

Eurosat

senja di German
SubhanaAllah
smart kete ni

Hasrat di hati pudin nak bawa kina & family pudin,family kina as well pergi Jerman. Pergi haji sama-sama itu semestinya. Tapi kena kumpul duit dulu la after kahwin. Maybe 2014? Semoga Allah memanjangkan jodoh kami..Ich liebe dich Shakina..





6 lovely comments:

Gayahspears on November 4, 2010 at 2:21 PM said...

wah.. cantek.. menarik.. i loikee :)

iedayah on November 4, 2010 at 4:31 PM said...

xdpt g,tgk gambo pn jd r..kempunan2 i..hehehe

Namie Amir on November 4, 2010 at 5:37 PM said...

nape la abg u x suka tulis blog mcm u eh..last2 akak tulis sniri..hehe..tu pon psl kucing je..xde pn psl die :-p

nurayunni on November 4, 2010 at 7:46 PM said...

wah...cantiknyer tmpt tu..

@ Sharifuddin said...

hahaha...i kdg2 je post..mostly kina yg comei tu post..hahaha.en sherry bese le ..haha

mekdonel on November 5, 2010 at 7:23 PM said...

The real true great blog,

www.fdausamad.blogspot.com

Baca few entries..mesti jadi ketagih!

i'm not kidding..

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork