Blogger Wedding : Fiesta Cinta Kay & Luqman

Salam,
Kina baru balik dari kenduri kay & luqman dekat TNB. Dekat je dengan rumah sewa kina. Sebab tergesa-gesa nak cepat balik..Sempat jumpa sk, zara & elya je..Jom layan gambar sekitar wedding kay ok..
meriah kan

tengah menconteng dekat guestbook

macam-macam kaler pen ada..sempat promote blog lagi tu..

kina like this..special..

pelamin yang sejuk mata memandang..sori jauh..

raja & permaisuri diarak masuk

baju pengantin pink & silver..

cute kan!!

kay, tengok la kitorang terus pakai tu..dari kiri kina,sk & elya

@photobooth

banyak jenis tak tahu nak pilih yg mana dah..rambang mata..

lovely couple

dengan si jan merangkap photog..tq jan

cool..siap ada beg kat belakang tu..macam terus nak pegi honeymoon ye kay.hehe..just kidding!
 First time masuk dalam TNB..Tema kay pink & silver..kina pun maybe pink & silver too..eh..eh..
nak jugak..Kina suka marshmellow dlm paperbag doorgift tu..sambil drive sambil makan..kejap je habis....semoga kay & luqman berbahagia hingga ke syurga ok..


18 lovely comments:

yUmIe on November 27, 2010 at 4:04 PM said...

pantas!hehe=)
ske photobooth itu..huhu

ElyaElmo on November 27, 2010 at 7:23 PM said...

eh?? keteee tu kat maan kina...tak perasan pn

Basyirah Abd rahman on November 27, 2010 at 7:31 PM said...

jarang org buat tema pink silver kan. Nice jugak, tapi kene berani la. Hehe.. (^__^)

aziraarif on November 27, 2010 at 8:34 PM said...

elya pun pg ye??
suke la yg kek tu...sweet..pinkish...

zirconia on November 27, 2010 at 8:45 PM said...

encik pudin tak ikut eh kina? best je dpt gi wedding blogger kan :D

anaztasias aira on November 27, 2010 at 10:16 PM said...

beshnya korang, waaa jeles2 :(

Syima Syaz on November 27, 2010 at 10:45 PM said...

woooww....lain dari yang lain kan...tp ok sgt pink+grey..

.::DinCma::. on November 27, 2010 at 10:53 PM said...

tahniah buat kay&luqman..
beautiful wedding;-)

LittleSunshine on November 27, 2010 at 11:43 PM said...

love to read your blog..

i br je dlm blogger ni..
also b2b..ada ms jenguk2 la i punya blog....

http://lilmishunshine.blogspot.com/

R-YuzSha on November 28, 2010 at 2:05 AM said...

Wow..wonderful wedding.. cake cutenyer!! Ade photobooth lagi.. Tahniah buat kay and luqman..
Amboi.. Cik Kina, enjoynyer dia..
mesti bestkan?

cik syahira on November 28, 2010 at 10:29 AM said...

assalamualaikum kina,

pink dan silver memang cantik. last month jalan-jalan survey ribbon, combination pink dan silver sangat memikat hati. jatuh hati rasanya.. so far belum finalize lagi untuk wedding nak combination apa. hi2x..

lemonade on November 28, 2010 at 4:30 PM said...

cantik kek dia!!

Afizz on November 28, 2010 at 4:54 PM said...

Sangat sweet la pasangan pengantin tu...Pandai diorang pilih warna tema untuk wedding :)

Entri Terbaru
Trillian 5 - Social Network Client dan IM Dalam Satu

nur on November 29, 2010 at 8:54 PM said...

bestnya wedding ni.. suke juga tgk.. cake pun cute..
ALL IN ONE

masmOna on November 29, 2010 at 10:10 PM said...

seronoknya huhuhuhu...saya juga berada di kuantan untuk bekerja T_T tsk tsk..

seronok kina ye menghabiskan marshmellow heheheh. btw, tahniah buat kay dan suami =)

Anonymous said...

dewan tnb nih kat mane ye?

K.I.N.A on December 2, 2010 at 9:24 AM said...

@Anonymous dewan tnb ni dalam tnb dekat bangsar tu..

Anonymous said...

Hola, Interesante, no va a continuar con este artŠ½culo?.

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork