Sinopsis Movie Skyline Premiere Screen

Di sini kina nak kongsi kisah movie skyline semalam iaitu sesi premiere screen nuffnang. Thank you nuffnang sebab bagi 2 tiket, set popcorn dan notepad skyline..Ni kina kepilkan trailer untuk tatapan semua camne movie ni.


Sinopsis Skyline
Kisah makhluk asing menyerang Bumi secara melawan & menyedut manusia ke dalam kapal angkasa yang besar. Makhluk asing menggunakan sinar cahaya berwarna biru yang menyebabkan manusia tidak sedar akhirnya dapat menarik manusia. Di sini kita dapat lihat usaha beberapa manusia yang tinggal di dalam sebuah bangunan mewah untuk mengelak dari makhluk asing tersebut. Tujuan makhluk asing adalah untuk mengambil otak manusia seterusnya dimasukkan ke dalam rangka makhluk asing. Saksikan movie ni bermula 12 Nov 2010 di pawagam berdekatan anda.


Heh..skema betul ayat kina..by the way kina rate movie ni 3 bintang dari 5 bintang.. Kenapa? kena la tengok kan..hehe..

5 lovely comments:

iedayah on November 11, 2010 at 8:02 AM said...

i last tgk movie bln 5 ritu..bl kina buat riview gini pn da ckup tuk puaskan ati i even xg tgk movie tu..hehehe

K.I.N.A on November 11, 2010 at 8:13 AM said...

hehe..da dkt stgh tahun tak tengok movie ek..

Khumaera Ismail on November 11, 2010 at 9:06 AM said...

bestke kina? kalo best, na ga gi tgk..hehehe~br2 nie tgk Megamind..best bangat~!!

farahfatihah on November 11, 2010 at 9:51 AM said...

mcm best je!

K.I.N.A on November 11, 2010 at 1:18 PM said...

maera : biasa je kina rasa..

fara : mula-mula tengok mesti tertanya2 tapi ending..ha!

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork