Prestasi blog ni selama 3 bulan

Salam semua,

Alhamdulillah..sudah genap 3 bulan blog ni berlegar-legar di alam maya ni..sekarang ni tengah mood masuk contest..jadi harap maaf..tak banyak update tentang kawen..hehe..

Angka-angka menarik sepanjang 3 bulan kami berblog:

Followers : 376 orang..maaf tak sempat nak kunjung semua..tapi tetap cuba..kepada silent reader..tq juga..ada juga yang macam kenal je dekat follower tu..huhu..malu pun ada..

Posts : 103 posts..kadang-kadang idea meronta-ronta nak post..sori kalau post membosankan..

Comments : 1102 komen..terima kasih atas komen-komen kalian..kadang-kadang tak sempat nak reply..tapi baca tau..ingat nak buat komen ke 1000 tapi rupanya da lebih 1000..tak sangka sangat..

Pageviews : 22953 page views all time iaitu selama 3 bulan.

Unique view paling tinggi : 402 uv..appreciate sangat..

Buffered Earning : 11 BE..tapi nampak macam ada 1 lagi nak datang..hehe..:P

Nuffnang : Dah boleh cash out tapi nak simpan buat beli hantaran la..(pliz tolong jangan tergoda dengan hasutan button cash my earning tu!)

Hasil contest : Dapat 2 tiket wayang free..


P/S :Nyaris menutup blog..tapi komen-komen dari bloggers yang best membantutkan niat itu.


8 lovely comments:

anaztasias aira on November 16, 2010 at 10:45 PM said...

jangan tutup. nanti saya xde kawan :(((( :D

K.I.N.A on November 16, 2010 at 10:47 PM said...

@anaztasias aira waa..nora buat kina terharu je..

THE LEKAT LEKIT STORY on November 16, 2010 at 11:15 PM said...

tiket wayang filem apa kina??

✿ Cik Ain ✿ on November 16, 2010 at 11:17 PM said...

11 BE. banyaknye. huhu

K.I.N.A on November 16, 2010 at 11:27 PM said...

@THE LEKAT LEKIT STORY movie skyline..tp biasa je ceritanya..sib bek free..hehe..

K.I.N.A on November 16, 2010 at 11:28 PM said...

@✿ Cik Ain ✿ Alhamdulillah..rezeki nak kawen kot cik ain..ala..cik ain mst byk gak tu..

.::DinCma::. on November 16, 2010 at 11:43 PM said...

happy birthday 3month blog kina;-)

K.I.N.A on November 17, 2010 at 7:36 AM said...

hehe..tq cma..:)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork