Siapa nak persandingan ditaja penuh Pameran Pengantin Malaysia?

Siapa yang bernikah 1 Disember 2010 sehingga 6 Januari 2011..Berita baik ini untuk kamu sekalian..Kina sedih sebab tak dapat nak join, so promote jela yang boleh..hehe..



HADIAH UTAMA  :


Persandingan 'Real Wedding' bertempat di pentas utama Ampang Point Shopping Centre pada tarikh 8 Januari 2011. Segala persiapan pengantin akan di taja sepenuhnya oleh Urban Vibe Event dengan kerjasama para penaja. Hadiah-hadiah berupa ;

Wang Tunai berjumlah RM200.00

Sepasang Baju Sanding  (Lelaki + Perempuan)

Aksesoris lengkap

Make Up sanding (Perempuan)

Bunga Tangan

Pelamin di pentas utama Ampang Point Shopping Centre

Perarakan lengkap dengan iringan kompang, silat dan tarian

Meja Makan Beradap Pengantin

Jemputan tetamu menghadiri mini resepsi seramai 30 orang terdekat pasangan pengantin

Sijil Penyertaan

Klik link bawah ni untuk maklumat lanjut.

Urban Vibe Online Contest - Edisi Ke-2 (Persandingan 'Real Wedding')

 Good luck to all bride to be..


7 lovely comments:

Xora on November 15, 2010 at 10:28 AM said...

kadang2 kan, bila majlis ditaja ni, cam ngeri sikit pasal kita kena ikut selera penaja, instead of penaja ikut selera kita kan?

misz_atiey on November 15, 2010 at 10:32 AM said...

best nyer kalo menang kan dear..blh kawen free...hihii..:)

K.I.N.A on November 15, 2010 at 10:32 AM said...

@Xora tu la..free la kte kan..:)

K.I.N.A on November 15, 2010 at 10:33 AM said...

@misz_atiey hehe..kite xleh kan atiey..hehe..tp terhad je jemputan 30 je..ala..mcm main kawen2..:P

mizz sue on November 15, 2010 at 10:59 AM said...

bestnye...nk cube ke tak ek...hihi

K.I.N.A on November 15, 2010 at 12:38 PM said...

hehe..pikir2..tak rugi join ni..;)

fati on November 15, 2010 at 3:41 PM said...

alaaaa sampai januari je dia buat :(

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork