Jangan laminate sijil kursus kawen anda

Salam,

Sebenarnya kina dah pergi kursus kahwin before
ada relationship dengan pudin lagi..
Time tu kawan baik aje ngan dia..
Huhu..sebab kina pikir lambat lagi nak kahwin so laminate la
dengan gigihnya dengan si jan..
Siap tayang-tayang kat orang..tengok2..da laminate..haha..cis..

Tup2..pudin cakap ustaz dekat kursus kahwin haritu cakap..(dia baru nak pegi)..
Dia kata jangan laminate ye sijil kursus kahwin sebab nanti nak cop 
masa urusan nak nikah nanti tak boleh..

Aiyukx2!

22 lovely comments:

Xora on November 24, 2010 at 8:30 AM said...

dear, no worries. saya pun laminate kertas saya. tapi org jabatan Agama akan guntingkan hujungnya sbg tanda dah cop/ digunakan utk urusan perkahwinan. Jadi jgn risau ttg tu. tapi saya rasa, lebih elok kalau korang bagi diorang cop dulu, then baru laminat. lagi best :D

Xora on November 24, 2010 at 8:31 AM said...
This comment has been removed by the author.
Cik NeyNa on November 24, 2010 at 8:33 AM said...

nasib bek ai tak teruja nak laminate lagi..hehehe

mizz sue on November 24, 2010 at 8:38 AM said...

ayoo..su pun ade niat nk laminate..huhu...nsb baik kina bgtau

ekinashikin on November 24, 2010 at 9:17 AM said...

betul betul..tapi adik kita g kursus kawen hri tu derang dpt da siap2 laminate...xpe pjbt agama gunting nanti..hihi

WillBe.Mrs on November 24, 2010 at 9:27 AM said...

haah i br terpk nk laminate supaya x di geget semoot...or cik LI...*lipas...br i tau xleh laminate..so kne cr tmpt yg selamat supaya x rosak

K.I.N.A on November 24, 2010 at 9:27 AM said...

xora: tu la..arap bile bukak laminate tu nanti tak tercedera la sijil tu..hehe..

neyna: tula..pas cop terus laminate ok..

sue: terselamat ye..hehe..juz simpan jela dlm fail kan..

ekin: hehe..dpt jbtn yg cool ok la..hehe..

K.I.N.A on November 24, 2010 at 9:28 AM said...

aley: u r totally right..masuk dlm peti simpanan..hehe..i hate mr Lipas!!!

Izan Ishak on November 24, 2010 at 9:49 AM said...

alamakkk...camna tu kina?

K.I.N.A on November 24, 2010 at 9:54 AM said...

izan: hehe..terpaksa redah je..arap2 masa gunting nanti tak terkoyak sijil tu..syg sijil tu walaupun masa kursus tu banyak main-main..haha..

kucincomey on November 24, 2010 at 9:59 AM said...

hehe.. mase saye nye sijil dicop utk urusan dokumen nikah tu, memule rase cam "eh, nape dia cop sijil aku? cacat dah.. rugi tak laminate.." hahaha..

rupenye mmg kene cop sbb tu takleh laminate..

huhu.. :)

K.I.N.A on November 24, 2010 at 10:05 AM said...

itu la..hehe..sbr jela..xpela..yg penting bleh kawen..^_^

fati on November 24, 2010 at 11:10 AM said...

hihiiii!! suka buat aksi comel tau!

SaMihaH on November 24, 2010 at 11:16 AM said...

saya pn x laminate..amik gmbr je, save as image.. ^____^

dh kawin pn x laminate lg, dok diam2 je dalam sampul dlm file..huhu

K.I.N.A on November 24, 2010 at 11:20 AM said...

fati: hehe..tang mana yang comel tu..hihi..

miha: kamu da selamat kawen pun tak laminate ye..hehe..

SiMply NaD'Honey on November 24, 2010 at 11:24 AM said...

kina...yeker?nasib baik kina bgthu kat blog kalo tak nad dah laminate gak...aper2 pun kina jgn worry k...leh bukak blik kan?

K.I.N.A on November 24, 2010 at 11:26 AM said...

hehe..just spread the info..^_^..boleh2 bukak balik nanti..hehe..

~ mizzAmy ~ on November 24, 2010 at 1:16 PM said...

ha'ah, mmg tak digalakkan utk laminate dulu. tapi if dah laminate, nanti diorg gunting semula lah.

lovelyadibah on November 24, 2010 at 3:40 PM said...

la..ye k?kita pun dh amik sijil kawin gak..tp seb baik xlaminate lg..huu~..thanks for the info kina!!:)

iedayah on November 24, 2010 at 5:01 PM said...

owh mcm tu ea kina..bru tau..thnx dear 4 sharing..=p

Mia-Ina on November 24, 2010 at 6:17 PM said...

lor..ye ke?pepandaila org agama tu potong..hehe

.::DinCma::. on November 24, 2010 at 8:45 PM said...

thank kina for the info..
xtau plak xleh laminate kan..
sijil kawen cma pn br s'bln..
nasib baik x laminate lg;-)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork