Nervous mengalahkan Xora & Zaila

Salam..akhirnye kina dapat berjumpa dgn blogger b2b yang lain..khumaera,nora,belle,sk,syaz,elya,yanie,kay,hana,mawar,an,jaja,amelyn,..ada lagi tak yang kina tertinggal?let me know ok..first time jumpa ni memang ada yang kina tengok terus kenal,ada yang tak cam,ada yang memang tak penah jumpa blog tapi jupe tuan blognye dulu..hehe

Kina memangnye nervous..hehe..1st time jumpa blogger..sori..kina ni malu-malu sket..malu tapi mahu..harap pasni boleh jumpa lagi..Kina dapat kad jemputan dari yanie & hana..insyaAllah akan dicuba untuk datang..;)

Akibat kenervousan kina & pudin :

1)sampai dekat dewan LLM (xora) tu pukul 11 pagi..awal gile bukan?
2)sebab awal sangat nak gi jalan-jalan dekat bandar situ..last-last tersesat & asyik pusing jalan yang sama..sampai la pukul 1.07tghri..nasib baik pengantin tak berarak lagi.
3)kamera buat hal..bateri tak ngam..bateri rechargeable pudin lupa nak charge..oleh itu.menunggu gambar dari b2b yang lain..
4)ikut konvoi belakang sekali tapi last-last sampai dulu dekat majlis zaila..maybe kitorang terikut jalan lain?heh!

thanks to sk yang cakap muka kina & pudin ada iras..pudin suka sangat bile sk keluarkan statement tu..but kalau semua notice, muke pudin macam budak-budak sebab cukur janggut & kumis..pasni xleh cukur dah..(gara-gara tanak nampak lagi tua..heh!)

Last but not least : Congratulation Xora & Zaila!Both of u r awesome!



21 lovely comments:

Khumaera Ismail on November 1, 2010 at 8:41 AM said...

salam kina..
hehe~yeah..u memg malu2..sy pun..huahua~
both of u sgt2 sweet bsama..moga jodoh bkekalan k.. ;)

Xora on November 1, 2010 at 8:58 AM said...

terimakasih sudi datang!! maaf ya kalau ada kurang sana sini

p.s gambar mana!~~?? :p

hana yoriee on November 1, 2010 at 9:12 AM said...

Kina pemalu nye...hihi..takpe..nnt dah biasa mesti jadi gamat cm kitorg nih..hehehe..

nnt dtg kenduri hana yea? bawak en pudin sekali..kamu berdua mmg kiut miut aje in pink! =)

anaztasias einz on November 1, 2010 at 9:23 AM said...

hehe finally jumpa korg dua tapi memg nampak malu2 hehe saya pun maloooo =)

~ mizzAmy ~ on November 1, 2010 at 10:06 AM said...

wahh... amy nak tengok piccas!! =P

sk on November 1, 2010 at 10:19 AM said...

pudin mmg glamer kot smlm. sume org dok hafal "sharifuddin & shakina". hahahaha

comel tau korang. muka ada iras, name dh dkt2. tp malu2 kucing. hihihi

suriadzul on November 1, 2010 at 12:46 PM said...

kina!!!nk tgk gambo...xupload pon....

K.I.N.A on November 1, 2010 at 12:49 PM said...

@Khumaera Ismail hehe..malu gile..huhu..tq..doakan kami eh..

K.I.N.A on November 1, 2010 at 12:50 PM said...

@Xorau most welcome xora..takde gmbr..kamera buat hal xle on..huhu

K.I.N.A on November 1, 2010 at 12:51 PM said...

@hana yorieehehe..insyaAllah..tmpt yg sama kan..nt kena pki warna ape plak?hehe

K.I.N.A on November 1, 2010 at 12:51 PM said...

@anaztasias einz akhirny dpt jupe b2b pertama yang difollow..hehe..jupe lg nora..

K.I.N.A on November 1, 2010 at 12:52 PM said...

@~ mizzAmy ~ kamera ad mcm xd..huhu..sedih..

K.I.N.A on November 1, 2010 at 12:52 PM said...

@sk sk..tau x pudin tu asik ckp eh..xsgka la ad org kenal..(gara-gara sk mintak tlg die amek gmbr tu)

K.I.N.A on November 1, 2010 at 12:53 PM said...
This comment has been removed by the author.
K.I.N.A on November 1, 2010 at 12:54 PM said...

@suriadzul alamak su..kina punye kamera buat hal..geram gile..

sk on November 1, 2010 at 1:35 PM said...

ahahhahaha.. yelah, tetibe jek sy ckp, "shariffudin, tlg amikkan gambar kitaorg." panggil mcm dh kenal lame jek. hahahaha

pesan kt pudin, time amik gambar sila pandang kamera ye. jgn leka pandang tmpt lain. (merujuk time wed zaila) hahahaha

K.I.N.A on November 1, 2010 at 2:02 PM said...

@sk haha..die mesti baca thru email die dengan tergelak baca komen sk ni..office die tak leh nk komen..

die kte dok fokus dekat DJ tu mintak zaila karoke..haha..seme gelakkan die..pdn muke.;P

mizz sue on November 1, 2010 at 2:59 PM said...

soryyyyyyyyyyyyyyyyy...xtegur korang ..xcam lah...ruginye

K.I.N.A on November 1, 2010 at 4:29 PM said...

ha..sue..kina pun teringat gak sue kte nk dtg..hehe..kami yang pakai pink rmi2..xpe..nanti ad next wedding kite jupe eh..

♥ balkidz_hunny ♥ on November 1, 2010 at 5:38 PM said...

hye kina. :) haha. seronok kan jumpa ramai2. i tak dpt pegi wedding xora, tapi jumpa u alls kat wedding zaila pon dah cukup kecoh! (i je la kan yg kecoh tue. sape lagi!) ;p

dd dudu on November 1, 2010 at 6:29 PM said...

waah besnyee korang ;)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork