Sambungan BB cream Clinique

Salam,

Alkisahnya..kina pegi MidValley..terjah la counter clinique kat situ..Nak tanya pasal BB cream tu..nak tau dia jawab apa?

Takda..Mana ada BB cream..

Ait..What?? Pelik..Kina cakap la ada tulis dekat clinique punya facebook..

Dia kata tak pernah dengar..

Ayoyoi..ini macam pun ada??

Cik Belle, sorry takde info pun pasal BB cream clinique ni..huhu..
Maybe dekat airport ngan duty free punya tempat je ada kot kan..

2 lovely comments:

farahfatihah on November 18, 2010 at 12:20 PM said...

huhuhu next time p print dulu then tunjuk kat promoter tu heheh

K.I.N.A on November 19, 2010 at 12:01 PM said...

hehe..itu la pasal ff..;)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork