Accident & Buffered Earning malu nak keluar

Salam & Selamat Pagi,
Kina berada di kampung sekarang..Nak update sikit tentang nuffnang arini..Kina dapat lagi 3 Buffered Earning yang baru menjadikan total BE = 10..Syukur Alhamdulillah..

Yang memusykilkan kina..kina tak penah nampak BE ni keluar menonjolkan diri..Mungkin malu dengan kina..heh..jadi takleh nak elaborate apa iklan yang advertiser bagi dekat kina..kina pun tak tahu iklan apa..Bila tak keluar maka pendapatan sikit la..Di bawah adalah BE yang dinyatakan..
Bukan sebab menunjuk..kina just nak share & untuk rujukan kina di masa tua..kalau orang nak rompak pun berapa la sangat..memang ciput tapi ok dari takde langsung..

welcome to the club walaupun tak penah berkenalan lagi
Toyota Altis pula dah menerjunkan diri ke dalam kolam Meter Earning..Menjadikan 2 Meter Earning..
Terima kasih daun keladi harap nanti bagi lagi.
Kisah eksiden tu pulak..ermm..mungkin Allah nak menguji sikit..Kina eksiden sikit masa on the way balik Kuantan..tapi dont worry..tak de pape..lori tu menyondol sikit je kat babyelite kina..just cover side mirror tercabut..

Lepas kina inform dekat pudin, maybe dia risau sampai dia pun drive tak bape betul masa balik kampung dia..Dia pulak yang eksiden langgar lembu..aduyai..syukur takde pape..tapi kereta dia la yang teruk sikit..Huu..


8 lovely comments:

Basyirah Abd rahman on November 6, 2010 at 8:20 AM said...

shakina farhaaann! hati2 bawak kete pasni. Alhamdulillah shake selamat :) semoga selamat smpai KL.

K.I.N.A on November 6, 2010 at 8:33 AM said...

hehe..nasihat pudin jugak..:P

nur on November 6, 2010 at 4:40 PM said...

tahniah banyak BE.. sehati sejiwa btol la dua orang ni.. sama2 eksiden plak
ALL IN ONE

R-YuzSha on November 6, 2010 at 4:50 PM said...

Congrats sebab banyak BE.. Sha sampai skrg nie tak tau camne nak dapat BE.. kesian pulak kedua2 bole accident, mungkin dugaan bakal pengantin.. darah manis.. berhati-hati yer cik. Kina.

.::DinCma::. on November 6, 2010 at 5:21 PM said...

take care both of u..
tumpang gembira utk nuffnang kina..

WillBe.Mrs on November 7, 2010 at 2:12 AM said...

Kina & en puidn sila la berhati2 ye driving....sometimes maybe bkn slh kita tp nx time hati2...huissshhh risau...i xleh dgr excident2 ni...

ekinashikin on November 8, 2010 at 3:23 PM said...

congrats kina..byk dpt BE..hihi
yang churp2 tu..kina buat assignment dia..pilih nk buat brp assignment/week.kita x amik iklan tabacco tu..

Miza Yusof on November 9, 2010 at 12:26 PM said...

salam sis,
aah, yup. tahniah sis. miza baru je lagi dalam nuffnang ni. banyak yang nak kena belajar :)

sis dh lama ke ? mcograts dah banyak BE Tu :)

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork