Facial di SPA kak fida


Salam semua,

Semalam kina buat facial dekat SPA kak fida..last facial bulan 4 hari tu..lama tak?hehe..apa yang special dengan Bidasari SPA ni..sebab dia 2 in 1..SPA & Salon..Strictly for women only..SPA untuk PEREMPUAN sahaja ok..Semalam ada yang buat facial, ada yang potong rambut ada yang mandi susu...auuuw..ktorang panggil dia gadis susu..haha..layan gambar jela..
tuan spa masa shooting..nak tahu tips2 kecantikan & perihal bidasari spa klik sini

main masak2 jom

kak kerol bergambar sebelum buat treatment rambut..
laluan refleksiologi dalam spa

kak fida sediakan tempat utk kina facial

bilik untuk mandi susu, sauna & seangkatan dengannya.
kak ecah mandi susu kat sini..euuuw..
Lokasi SPA sederet dengan Petronas Bukit Nanding..Kak fida buat tak sakit pun..Rasa nak tidur tapi kena kacau dengan budak-budak ni..haish..Pastu tempat parking senang..Jauh sikit dari KL..Maybe nak kawin nanti kina buat treatment, mandi manda kat sini..dapat special rate kan kak fida?hehe..

7 lovely comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ on November 14, 2010 at 12:00 AM said...

salam kina..bestnya g spa..manja2kan diri.....

zirconia on November 14, 2010 at 12:05 AM said...

bestnya mandi susu..wuwu.

Reen Tart Nenas on November 14, 2010 at 9:47 PM said...

dah lama xwat facial. tp xleh buat skang psl dah dekat sgt wedding saye nie kina...

fati on November 15, 2010 at 12:22 AM said...

kina kina kina!! petronas bukit nanding kat mana neh??

iedayah on November 15, 2010 at 8:10 AM said...

cantik btul owner spa tu kina..=)

fati on November 15, 2010 at 3:43 PM said...

kina kina kina!! hahahahh!!! petronas tu dekat dengan rumah fati rupanyaa! hihihii
cmana yang dekat pon bole tatau kewujudannya neh! aisehhh!! thanx for the info, kina comel!

Nooraishah on November 16, 2010 at 11:18 AM said...

mandi susu yang mengasyikkan.. Next time, here i c0me My bidasari.. hihiiii~~

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork