Harry Potter Deathly Hallow Part 1 best atau tak?

Salam,
Kina baru lepas tengok movie Harry POtter and the Deathly Hallow Part 1..
Best atau tak?
Kina, En Pudin & Cik Firuz bersetuju untuk meratingkan movie kali ni 4 bintang dari 5..Mesti tonton..
Memang best..Rasa macam tengok cerita hantu pulak..suspen dia buat kina terkejut ada la dalam 3 4x..huhu..

Tak sabar nak tunggu sambungan final ni..kina rasa untuk movie kali ni Si Dobby adalah hero!..kenal Dobby?ala yang elf rumah pendek2 tu..Sangat comel!

Tapi sedih ending dia..kena la tengok ok..hehe..goodnite..

11 lovely comments:

wani brahim on November 17, 2010 at 11:00 PM said...

wahhh sudah tgk..jeleznyaaa huhu

FiZ on November 17, 2010 at 11:30 PM said...

best eh...excited nak tgk...;)

☆aDihAys☆ on November 17, 2010 at 11:32 PM said...

dlm plan nk pg tgk..kne tgk ni..tp kne tggu wikend..

Rilla on November 17, 2010 at 11:43 PM said...

Rilla selalu kecewa dengan movies HP yang sebelum2 ni, especiall Half Blood Prince. Tak sebest buku, dan HBP macam dengar orkestra.

Mungkin Rilla patut buat exception since Kina rekomen :D

♥♥ eija ♥♥ on November 18, 2010 at 2:58 AM said...

best ker kina???

ja pun nak tengok jugak laaaaaa..

iedayah on November 18, 2010 at 8:09 AM said...

alor..xde mase lor nk g tgk..cite lor sinopsis nye dear..=)

Pirate on November 18, 2010 at 10:05 AM said...

Kina, pirate br nk tgk mlmsok kul 8.30PM di GSC One Utama

Mama Kembar on November 18, 2010 at 10:11 AM said...

alaa jeles! nak tgk jugakkkk... kena cari time pi tgk nih..

Hana on November 18, 2010 at 11:29 AM said...

waa... dh kluar ek.. mesti tengok ni.. :)

Aya@Pansy Princess on November 18, 2010 at 4:26 PM said...

nie yg buat makin x sbr nk tgk nih.. aduss.. lame plak nk tggu wiken rsnye

Puan D0T on November 19, 2010 at 11:15 AM said...

dah g tgk?? wahh cpt nye... baru nak plan g tgk ...

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork