Top 15 Tukang Komen

Salam,
Kina da lama nak pasang widget untuk tukang komen terbanyak ni..Kenapa?Sebab kina nak balas la komen-komen membina mereka dengan meletakkan backlink..Senang kina nak terjah balik blog mereka..I do appreciate them!

Boleh tengok TOP 15 Commentators di bahagian kiri bawah recent visitor..

To MizzAmy : You are my top commentator..tq dear..^_^

Cara-cara nak letak top komen dekat blog?
Mudah saja..

Klik Layout -> Add a Gadget -> HTML/Javascript

Lepas tu copy link dekat bawah ni..
<script type="text/javascript">
function pipeCallback(obj) {
document.write('<ol>');
var i;
for (i = 0; i < obj.count ; i++)
{
var href = "'" + obj.value.items[i].link + "'";
if(obj.value.items[i].link == "")
var item ="<li>" + obj.value.items[i].title + "</li>";
else
var item = "<li>" + "<a href=" + href + ">" + obj.value.items[i].title + "</a> </li>";
document.write(item);
}
document.write('</ol>');
}
</script>
<script src="http://pipes.yahoo.com/pipes/pipe.run?_render=json&_callback=pipeCallback&_id=7b5e76fd684f11e94320abd4e00fbbca&url=http%3A%2F%2FYOUR_BLOG_ADDRESS_WITHOUT_HTTP://&num=10&filter=BLOG_AUTHOR_NAME" type="text/javascript"></script>

PS:   
YOUR_BLOG_ADDRESS_WITHOUT_HTTP:// tu sila tukar kepada url blog tapi tanpa http://..
BLOG_AUTHOR_NAME pulak tukar kepada nama anda contohnya kina.
10 yang berwarna biru tu untuk bilangan. Macam kina letak 15 jadi la top 15..ok? paham? selamat mencuba..

9 lovely comments:

THE LEKAT LEKIT STORY on November 24, 2010 at 6:55 PM said...

DAH BUAT

yUmIe on November 24, 2010 at 6:57 PM said...

gud tutorial kina!tq

lovelyadibah on November 24, 2010 at 7:41 PM said...

huu~..menarik nyer:) tp xramai orang komen kt blog..:) segan plak..

suka la :) thanks for sharing kina:)

.::DinCma::. on November 24, 2010 at 8:36 PM said...

hai kina..

eh!.::DinCma::.
t'msuk dlm top15 kina..
thank..good tutorial;-)

Cempakamelati on November 24, 2010 at 8:39 PM said...

Saya ambik ni letak kat blog saya...Terima kasih kerana sudi berkongsi.

Rilla on November 24, 2010 at 10:15 PM said...

Rilla dapat gansa...Weee

Eh? Xde pingat ek? hahaha. Perasan kejap

Mia-Ina on November 24, 2010 at 10:18 PM said...

dah lama buat & sgt hargai komen anda semua....

p/s: arini jejak akhir mia di sini sblm mia tutup coretan di blog mia..mesti rindu nk blogwalkk

✿ ..natakafisha.. ✿ on November 25, 2010 at 9:13 AM said...

kenapa nama fisha x de.. heheheheh... passnie mau kumen sama kina manyak2.. heheh

Ummi AmnaAmzar on November 25, 2010 at 9:36 AM said...

tq kina share info..akak try buat gak hrtu tp xjd..xpe lah xbyk pun komen2 kat blog akak..hehe

 

Journey of Bride-To-Be | by: Shakina Farhan Designed by Alieff Artwork